Danganronpa: Trigger Happy Havoc už příští měsíc na Steamu
Novinka Danganronpa: Trigger Happy Havoc už příští měsíc na Steamu

Danganronpa: Trigger Happy Havoc už příští měsíc na Steamu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Podívejte se na třídu nejchytřejších studentů v novém oznamovacím traileru pro PC platformu.

Reklama

Hope Peak Academy je domovem výjimečných studentů, těch nejlepších a nejchytřejších, japonských žáků středních škol, kteří představují v budoucnosti pro lidstvo majáky naděje. Vše ale není tak růžové, jak na první pohled vypadá a naděje náhle umírá i v tomto vzdělávacím institutu, když se Makoto Naegi se svými spolužáky ocitnou uvězněni v areálu školy, úplně odříznuti od okolního světa.

Navíc musí plnit nejrůznější úkoly a podřídit se rozmarům podivného ředitele školy v podobě malého, krvelačného a vražedného medvěda Monokumy. Díky jeho manipulacím se mu podaří postavit studenty proti sobě, hlavně díky své nabídce. Slíbí totiž svobodu každému, kdo zavraždí své spolužáky a tím se dostane z uzavřené budovy pryč. Ale ostatní nesmí přijít na to, kde tím vrahem ve skutečnosti je.

Záleží tedy jen na vás, abyste zjistili, kdo je skutečně Monokuma a proč jste byli přijati na školu, i když nijak extrémně nevynikáte v žádném oboru. Musíte přežít třídní rady, při kterých se vždy zjišťuje pravý vrah jednotlivých spolužáků a dávat si velký pozor, protože to co si přejete, není nic jiného než smrtící pravda.

Ve hře povedete normální život ve školním pekle, které se vám stalo vězením a kde se navzájem studenti vraždí. Pokud chcete přežít, budete muset sami vyšetřovat každou událost, hledat stopy, a radit se se svými spolužáky. Monokuma zde funguje jako soudce, porota i kat. Na vás je zapojit se do smrtící hry se slovy a odhalovat podezřelé ze lži.

Záležet ale bude také na oblíbenosti. Musíte při vyšetřování dostat spolužáky na svou stranu, dostat z nich požadované informace a zjistit, kdo zabíjel. A když to konečně uděláte, musíte odhalit pravdu a zachránit si kůži.

Hru Danganronpa: Trigger Happy Havoc vydává prostřednictvím služby Steam společnost Spike Chunsoft již v únoru a bude podporovat achievementy, Steam Cloud a plánuje se i přidání Steam karet.

A ještě malá poznámka ke konci. Po tomto oznámení vydání Danganronpy: Trigger Happy Havoc pro PC prostřednictvím Steamu v únoru, potvrdila společnost Spike Chunsoft serveru Siliconera také přípravu vydání PC verze druhého dílu, tedy Danganronpy 2: Goodbye Despair, opět prostřednictvím Steamu. A tím to ještě nemá končit. Vydavatel má se Steamem další plány, ale prý ještě není připraven prozradit, čeho přesně se tyto plány týkají.

A teď již slíbený oznamovací trailer na PC verzi první Danganronpy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama