Novinky o Fairy Tail, My Hero One’s Justice 2 a Dragon Ballu Z: Kakarot
Dragon Ball Z: Kakarot Novinka Novinky o Fairy Tail, My Hero One’s Justice 2 a Dragon Ballu Z: Kakarot

Novinky o Fairy Tail, My Hero One’s Justice 2 a Dragon Ballu Z: Kakarot

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC
Reklama

Fairy Tail

Koei Tecmo a vývojáři ze studia Gust vydali nové informace ke hře Fairy Tail týkající se hlavně nově potvrzených hostujících postav. Jde o členy jiných cechů z Magnolie, kteří jsou oblíbeni mezi fanoušky a kteří se budou schopni nechat přemluvit ke spolupráci a podpoře vaší skupiny v bitvě.

Je to: Ultear Milkovich (Arc of Time User) z gildy Crime Sorciere, Lyon Vastia (Ice-Make Wizard) ze spolku Lamia Scale, Flare Corona (Burning Hair Wizard) z Raven Tail a Minerva Orland (Sabertooth Guild’s Finest Lady). Tyto postavy ale nebudete moci ovládat, k vaší skupině se v bitvě připojí zcela automaticky a následně provedou sérii různých magických akcí.Najdete mezi nimi pohyby včetně těch, které se objevují třeba pouze v anime anebo v manze.

Ve hře budete moci navštívit také cechovní sál, který bude fungovat jako klíčové místo pro setkávání a pro přípravu na plnění úkolů. V sále uvnitř cechu budou k dispozici různé předměty. Ty půjde kupovat a prodávat a u baru bude i výběr nápojů, které pak členům skupiny poskytnou různé efekty.

V hale cechu se hráči mohou setkat i se svými kamarády a vyzvat je k one-on-one soubojům, ve kterých vítěz dostane různé odměny, vycházející z charakteru postavy, kterou právě porazil.

Vydání Fairy Tail je v Evropě naplánováno na 25. června, v Japonsku a v Severní Americe pak vyjde 26. června. K dispozici budou verze pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně přes Steam).


My Hero One's Justice 2

Nejnovější vydání V-Jumpu odhalilo novou informaci ohledně Switch verze My Hero One's Justice 2. Ta totiž dostane prostřednictvím bezplatné aktualizace podporu lokálních bezdrátových bitev 2 vs. 2 pro čtyři hráče. V současné době jsou bitvy čtyř hráčů v režimu 2 vs. 2 dostupné na všech platformách, ale pouze v online verzi.

Časopis také odhalil nový obsah ke stažení v podobě Cheerleader Outfit Setu, který bude v Japonsku k mání v nejbližší době za cenu 1100 jenů (cca 250 Kč). Zároveň přibudou nové speciální scény, ve kterých uvidíme tři oblíbené postavy z Shiketsu High School.

My Hero One's Justice 2 je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC a vy jej můžete koupit i v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Novinky o Fairy Tail, My Hero One’s Justice 2 a Dragon Ballu Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot

Ve V-Jumpu zároveň odhalili novou bezplatnou aktualizaci pro Dragon Ball Z: Kakarot, která do hry přidá nový režim Card Game. V tomto režimu můžete sbírat nové karty a ty následně použít ve hře a v bitvách. Dokonce bude podporovat online bitvy proti jiným hráčům.

Časopis také prozradil zajímavou informaci o postavě Beerus, proti kterému se můžete postavit v chystaném obsahu ke stažení A New Power Awakens – Part 1. Beerus bude na úrovni 250 a porazit jej bude velmi těžké. Dokonce mezi vývojáři byla šance na výhru pouze 10 procent.

Dalším obsahem ke stažení bude v Japonsku add-on Anime Song & BGM Pack: Dragon Ball Z: Kakarot Selection, který bude stát 1 300 jenů (tedy asi 300 Kč).

Dragon Ball Z: Kakarot je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC. Koupit jej můžete v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpress.sk.


Danganronpa

Spike Chunsoft nedávno informoval o novinkách ohledně série Danganronpa. Protože se vše týkalo 10. výročí série, tak trochu jsem se těšil na nový díl nebo nějaký remake starších věcí. Ale jedná se se pouze o Aniversary Edice těchto Danganronp: Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Danganronpa 2: Goodbye Despair a Danganronpa V3: Killing Harmony (naše recenze zde) pro chytré telefony. Data vydání zatím ale nebyla oznámena.

Smartphone verze budou obsahovat nové uživatelské rozhraní, pomocí dotykových ovládacích prvků vylepšenou hratelnost, novou galerii událostí, galerii výrazů a hlasu a galerii uměleckých návrhů.

Spike Chunsoft také oznámil, že první vysílání ze série pravidelných živých měsíčních informačních pořadů k 10. výročí Danganronpy nazvaných Dangan TV: Hope Goes Forward!, se uskuteční 21. května od 21:00 do 22:00 JST (tedy od 14:00 do 15:00 našeho času). Bude obsahovat nejnovější informace o oslavách 10. výročí, ohlédnutí za sérií se speciálními hosty a komentáři diváků na téma "Moje setkání s Danganronpou".

Spike Chunsoft k 10. výročí série Danganronpa zároveň spustil i internetovou stránku, na které jsou mimo jiné tři nejdůležitější informace. O Dangan TV a vydání tří Danganronp pro iOS a Andrid jsme již psali, ale třetí informace se týká spolupráce série se hrou Identity V. Jde o asymetrickou hororovou hru od NetEast Games, se kterou má Spike Chunsoft naplánovanou řadu společných akcí se sérií Danganronpa.


Metal Max Xeno: Reborn

Kadokawa Games vydali druhý oficiální trailer k Metal Max Xenu: Reborn a také ohlásila live stream Tank, Dog a Human RPG Metal Max 29th Birthday Celebration“ pro 24. května ve 19:00 JST (tedy ve 12:00 našeho času). Budete jej moci sledovat na YouTube a Niconico kanálech.

Tento live stream bude první oficiální narozeninovou oslavou původního Metal Maxu, který poprvé vyšel 24. května 1991. Ohlédneme se v něm do historie série, představí Metal Max Xeno: Reborn, podělí se o zprávy o aktuálním stavu pokračování v podobě Metal Max Xeno: Reborn 2 a dokonce se vybraní členové s Niconico Premium účtem budou moci zúčastnil koncertu Metal Max Sound.

Mezi účinkujícími budou tvůrce série Hiroshi Miyaoka, skladatel Satoshi Kadokura, producent Metal Maxu Xeno: Rebornu Juntaro Kono a režisér Metal Maxu Xeno: Reborn Yuusuke Tomono. Speciálními hosty budou profesionální zápasník Danshoku Dino a dabérka Chiaki Takahashi.

Kadokawa Games také oznámila další dva bonusy (viz výše), které budou součástí fyzického vydání Metal Max Xeno: Reborn v Japonsku. Prvním bude oboustranná obálka krabičky Special Reversible Jacket, která vzdává poctu původnímu Metal Maxovi vydanému v roce 1991. Druhým bonusem je 100 stránková příručka pro přežití Dystokio Survival Textbook, která obsahuje data o monstrech, vozidlech, zbraních a jednotkách.

Metal Max Xeno: Reborn vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch 9. července.

Zdroj: Koei Tecmo, Ryokutya2089, Spike Chunsoft, Kadokawa Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama