Daniel Vávra tráví hraním Kingdom Come: Deliverance 2 dvanáct hodin denně
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Daniel Vávra tráví hraním Kingdom Come: Deliverance 2 dvanáct hodin denně

Daniel Vávra tráví hraním Kingdom Come: Deliverance 2 dvanáct hodin denně

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

23
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hraní si užívá, stále je však co vylepšovat.

Reklama

Zástupci českého studia Warhorse včera oznámili přesné datum vydání pro Kingdom Come: Deliverance 2, které bylo stanovena na 11. února příštího roku. Hry se tedy nakonec dočkáme o něco později, než se původně plánovalo. Vývojáři využití čas navíc k optimalizaci a eliminaci co největšího množství bugů a dalších případných nedostatků. 

Kromě řadových zaměstnanců Warhorse se testování věnuje také Daniel Vávra, který prostřednictvím svého osobního profilu na Facebooku prozradil, že aktuálně tráví u hry i 12 hodin denně. Dle svých slov ho samotné hraní opravdu baví a od hry se dokáže jen stěží odtrhnout. Na druhou stranu ale uznává, že naráží na věci, které je do vydání ještě potřeba vyladit a opravit. 

„Tak nakonec bude KCD2 vycházet prakticky stejně jako KCD1. O něco později než byl konec roku, ale samozřejmě to má svoje dobré důvody. Teď tu hru hraju 12 hodin denně, nevycházím z domu, nejel jsem na dovolenou a nutno říct, že jí hraju v takových maratonech i proto, že mě opravdu baví a nemohl jsem se od ní (konečně) odtrhnout. Jakože fakt. Na druhou stranu samozřejmě nacházím MILION věcí, které je stále potřeba ladit, vylepšovat, opravovat. A je opravdu pekelná práce to všechno zaznamenávat, analyzovat, vymýšlet co s tím a posílat dál...“

Kingdom Come: Deliverance 2 zamíří na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nové materiály ze hry budou zveřejněny již příští týden v průběhu Gamescomu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama