Dark Horse chystá další sošky Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Dark Horse chystá další sošky Zaklínače 3

Dark Horse chystá další sošky Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30

Letos v září dorazí na trh sošky Marigolda, Shani a Geralta ve velmistrovské medvědí zbroji.

Reklama

Loni společnost Dark Horse ve spolupráci s CD Projektem RED uvedla na trh několik sošek ze Zaklínače 3. Ty měly velký úspěch a fanoušci je kupovali ve velkém, což dokazuje třeba infografika obchodu Xzone. V ní se dočteme, že si hráči koupili tolik sošek Zaklínače 3, že by z nich byla věž vyšší než panelák.

Proto se nelze divit tomu, že chce Dark Horse na tento úspěch navázat a na září letošního roku chystá další sošky. Geralta, Ciri, Yennefer, Triss a Eredina tak doplní všemi jistě oblíbený bard Marigold, medička Shani, která hrála významnou roli v datadisku Srdce z kamene, a Geralt, tentokrát ve velmistrovské medvědí zbroji.

I tentokrát se mají sošky chlubit detailním provedením a luxusním balením. Jejich doporučená cena je stanovená na 34,99 amerických dolarů.

Dříve vydané sošky koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, jen mějte na paměti, že na naskladnění některých z nich si budete muset počkat. Samozřejmě je dost pravděpodobné, že se dříve či později v nabídce objeví i nově oznámené sošky.

Kdo ví, třeba Dark Horse nekončí a časem se dočkáme dalších postav. V Zaklínači 3 a jeho datatiscích je jich koneckonců víc než dost, namátkou mě napadá Zoltan, Regis, Keira Metz, Olgierd von Everec nebo Vesemir a další zaklínači.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama