Darkest Dungeon 2 s vyladěnějším systémem bojů
Darkest Dungeon 2 Novinka Darkest Dungeon 2 s vyladěnějším systémem bojů

Darkest Dungeon 2 s vyladěnějším systémem bojů

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Oznámeno pokračování tahové roguelike hry z roku 2016.

Reklama

Red Hook Studios se pochlubili vývojem pokračování tahové roguelike hry Darkest Dungeon, která vyšla v roce 2016 a postupně se dostala na všechny hlavní platformy, včetně Nintenda Switch. Hráči i recenzenti byli ze hry nadšení a dvojka je dost očekávaná.

Darkest Dungeon 2 se pochlubí vyladěnějším systémem bojů, včetně samotné prezentace, a vrátí se šest známých tříd hrdinů z první hry: Grave Robber, Leper, Man-at-Arms, Plague Doctor, Highwayman a Hellion. Tyler Sigman a Chris Bourassa v rozhovoru pro PC Gamer prozradili, že využívají velmi odlišnou strukturu metagame, ale už nebyli konkrétní, co si přesně pod tím máme představit.

Na Darkest Dungeon 2 pracuje celkem 14 lidí, ale vedení očekává, že se postupně rozrostou na 20 členů. Nejprve chtějí hru vydat v předběžném přístupu na PC, poté by se měla podívat i na další platformy, stejně jako jednička. Ani u jednoho ale neznáme datum.

Pokud jste nehráli původní Darkest Dungeon, můžete hru koupit na Steamu za 5,74 euro, sleva 75 procent platí do 22. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama