Darkspore o měsíc odloženo
Darkspore Novinka Darkspore o měsíc odloženo

Darkspore o měsíc odloženo

Michal Burian

Michal Burian

3

Studio Maxis se rozhodlo odložit sci-fi akční RPG Darkspore, následovník Spore, o měsíc kvůli doladění.

Reklama

Zpráva se objevila na oficiálním fóru hry, kde tvůrci uvádějí, že Darkspore nevyjde plánovaného 29. března tohoto roku, ale až koncem dubna, aby byl čas na potřebné doladění a vychytání všech chyb. I kvůli tomu proběhne ještě několik betatestů.

"Chceme hráčům poskytnout nejlepší hru, rozhodli jsme se, že požádáme o víc času, abychom mohli zjistit další vaše názory v betě. Darkspore bude nyní k dispozici 26. dubna v Severní Americe a 28. dubna v celé Evropě. Plánovaná beta neproběhne tento víkend, místo toho chystáme více betatestů, kde budete mít možnost vyzkoušet aktuální verzi hry," vzkázalo studio Maxis fanouškům skrz oficiální fórum.

"Plánujeme také otevřenou betu pro každého. Ta proběhne v dubnu, takže si můžete pozvat přátele, abyste mohli společně hrát a následně nám poslat zpětnou vazbu. Ještě jednou díky za vaši podporu, uvidíme se ve hře."

Informace o odložení Darkspore se objevily nejprve na zahraničních internetových obchodech, které uváděly, že hra vyjde 31. května, zatímco Steam měl pouze květen. Nakonec jde jen o měsíc. Darkspore tak vyjde v Evropě zmíněného 28. dubna tohoto roku pro PC, u nás počítejte spíš o den později, hry od EA vychází v ČR tradičně v pátek, což je 29. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama