Datum vydání Battlefield 3: Armored Kill
Battlefield 3 Novinka Datum vydání Battlefield 3: Armored Kill

Datum vydání Battlefield 3: Armored Kill

Michal Burian

Michal Burian

25

Přídavek s největší mapou v historii série a plným nasazením bojové techniky bude dostupný nejprve pro PlayStation 3 hráče.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia DICE naplánoval, kdy vyjde dodatečný obsah Armored Kill pro Battlefield 3. 4. září letošního roku si ho budou moci nejprve stáhnout majitelé PlayStation 3 verze s Premium účtem. Pro PC a Xbox 360 bude DLC dostupné od 11. září, za předpokladu, že máte Premium účet.

Pokud nemáte placený Premium účet, tak si budete muset několik dní počkat. PS3 hráči do 18. září a ostatní (PC a X360) do 25. září.

Armored Kill zaútočí na hráče s plným nasazením bojové techniky. Objeví se zde nové řiditelné tanky, obrněné transportéry, mobilní dělostřelectvo a další technika. Battlefield 3: Armored Kill bude rovněž obsahovat největší mapu v historii série Battlefield a další obrovská bojiště pro totální využití všeho, co má kola, pásy, motory či vrtule.

EA DICE chystá ještě dva balíčky, Aftermath vyjde v prosinci a End Game začátkem příštího roku. Aftermath bude situován do rozbombardovaných ulic Teheránu, v němž se, dle slov autorů, zapojíte do neutuchajícího boje o nadvládu a kontrolu. A to hned na čtyřech zbrusu nových mapách. Ty by měly plně využívat daného prostředí a nebude tak údajně problém taktizovat s ohledem na míru devastace. To je nám ale překvapení. Mnohem víc si tak slibujeme od chystaného originálního módu, o kterém se toho ale zatím moc neví. Samozřejmostí je celá řada unikátních, dosud neviděných vozidel, nových zbraní, achievementů, psích známek, úkolů apod.

O End Game toho prozatím moc nevíme, jisté je, že se dočkáme akční jízdy na terénních motorkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama