Datum vydání dalších rozšíření pro Battlefield 1
Battlefield 1 Novinka Datum vydání dalších rozšíření pro Battlefield 1

Datum vydání dalších rozšíření pro Battlefield 1

Michal Burian

Michal Burian

14

A novinky o nočních mapách.

Reklama

Po teaser traileru na druhý dodatečný balíček pro Battlefield 1 - In the Name of the Tsar - následující další informace o budoucnosti této válečné střílečky. Nečekejte ale moc nových informací, spíše jen víme, kdy co vyjde.

Třetím dodatečným balíčkem je Turning Tides. Dorazit má během prosince letošního roku a zapojíte se v něm do obojživelných akcí první světové války při nájezdu na Zeebrugge, v bitvě o Gallipoli a v dalších operacích.

Čtvrté DLC nese název Apocalypse, vyjde na začátku roku 2018 a víme o něm jen to, že v něm zažijeme extrémní podmínky těch nejtvrdších bitev první světové války. Pomocí brutálních nástrojů a unikátních zbraní se máme pokusit převzít kontrolu nad územím, o které se svádějí těžké boje.

Něco je ale mnohem blíže. Jak bylo uvedeno již dříve. Mapa Nivelle Nights dorazí již v průběhu tohoto měsíce a bude dostupná majitelům Premium Passu a těm, co vlastní They Shall Not Pass Expansion Pack.

V červenci bude následovat mapa Prise de Tahure, kde se setkají armády Francie a Německa v příkopech v oblasti Champagne-Ardennes roku 1917.

Obě mapy jsou určeny pro majitele Season Passu. Pokud ho nemáte, tak si budete moci na těchto dvou mapách zahrát v srpnu, prostřednictvím Premium Trials. Můžete ale hrát i dřív, a to díky funkci Premium Friends, kdy stačí, aby měl na mapy přístup váš kamarád.

Popis mapy Nivelle Nights: Chemin des Dames, 1917. Zatímco se na rozbahněná bojiště okolo vesnic Malmaison a Soupir snáší tma, připravují se francouzské a německé baterie opět podpořit své jednotky ve snaze urvat další kus území. Ve světle měsíce a světlometů a v záblescích dělostřelecké palby se ze tmy každou chvíli vynořuje rozsáhlý labyrint zákopů. Chytit a nepustit – v tomto duchu se ponesou boje o každý centimetr země. Navrch budou mít ti, co si na bojiště přinesou promyšlenou strategii a týmového ducha.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama