Datum vydání Fate/EXTELLA: The Umbral Star potvrzeno
Novinka Datum vydání Fate/EXTELLA: The Umbral Star potvrzeno

Datum vydání Fate/EXTELLA: The Umbral Star potvrzeno

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Bitva o ultimátní schopnosti začíná 20. ledna!

Reklama

Akční hru Fate/EXTELLA: The Umbral Star má na svědomí společnost Marvelous Inc., která tímto titulem rozšiřuje rozsáhlý vesmír Fate o další příběh. Ten napsala spisovatelka a scénáristka Kinoko Nasu (má za sebou scénář pro Fate/stay night) a setkáme se v něm s různorodým obsazením Servantů, prastarých bojovníků z legendy a představ, kteří vždy poslouchají příkazy svých Pánů. Servanti jsou také jediní, kteří přežili Holy Grail War, svedenou na Měsíci.

Aby se dostaly jejich superschopnosti pod kontrolu, začal je hlídat superpočítač Moon Cell Automat, ale tito šampióni začali bojovat o nadvládu nad digitální oblastí, známou jako SE.RA.PH. Příběh hry se tedy odehrává až po událostech z Fate/EXTRA a seznamuje nás se světem po Holy Grail War.

Hráči navíc budou mít možnost prožít si příběh Fate/EXTELLA: The Umbral Star z nezávislých pohledů tří Servantů a čelit budou proti nepřátelům z různých titulů série Fate, včetně postav z Fate/EXTRA, Fate/stay night, Fate/Zero, Fate/Apocrypha a Fate/Grand Order.

Ke slovu se taky dostane nová forma bitevních mechanizmů nazvaná Moon Crux. Jde o kombinaci klasického stylu boje série Fate, kontrolu nad transformací Servantů hráčem a silných schopností, umožňující zničit nepřátele a postavit se impozantním bossům čelem.

Asi všechny potěší, že Fate/EXTELLA: The Umbral Star bude obsahovat originální japonský dabing s anglickými titulky a vychází u nás pro PlayStation 4 a PS Vitu 20. ledna.

Kromě toho získáte za předobjednání digitální verze Fate/EXTELLA: The Umbral Star pro PlayStation 4 na PlayStation Store exkluzivní kostýmové DLC Shackled Bride Outfit pro Neru, použitelné na obou platformách.

Na PS Vitě nebude žádná předobjednávková kampaň probíhat, ale po dobu prvních dvou týdnů po vydání půjde stáhnout balíček Day One Edition, který bude obsahovat standardní verzi hry Fate/EXTELLA: The Umbral Star společně s exkluzivním kostýmovým DLC Cold-Blooded Warden pro Gilgamesh, použitelné opět na obou platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama