Datum vydání Zombie Army Trilogy
Novinka Datum vydání Zombie Army Trilogy

Datum vydání Zombie Army Trilogy

Michal Burian

Michal Burian

5

PC verze vyjde pouze digitálně, majitelé obou Nazi Zombie Army budou mít slevu 60 procent. Na PS4 a Xbox One i v krabičce.

Reklama

Studio Rebellion oznámilo datum vydání Zombie Army Trilogy. Hra vyjde 6. března letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude k dostání pouze digitálně (42 eur), zatímco konzolové verze i v krabičce na pultech obchodů.

Pokud na PC vlastníte první a druhý díl Zombie Army, tak dostanete na Steamu 60 procentní slevu na celou trilogii, abyste si mohli užít i třetí díl. Jestliže máte pouze jeden díl, tak pro vás platí 30 procentní sleva.

Zombie Army Trilogy zahrne předělávky prvního a druhého dílu, stejně tak zbrusu nový třetí díl, který ještě nevyšel - proto ta sleva pro držitele předešlých dílů.

„Achtung! Berlín je v plamenech, Adolf Hitler vstal z hrobu a shromáždil armádu nemrtvých super vojáků, kteří se chystají prolévat krev v celé Evropě. Jen jedna věc jim stojí v cestě. Jste to vy a vaši tři kamarádi ve zbrani. Vašim úkolem je zlikvidovat Hitlera a jeho služebníky,“ popisují tvůrci Nazi Zombie Army.

Třetí díl Nazi Zombie Army se pochlubí zbrusu novým módem hordy. Pokud se rozhodnete si trilogii koupit, tak dostanete 15 misí ve třech epických kampaních, kde budete hrát za elitního odstřelovače Karla Fairburnea nebo za dalších osm hrdinů, včetně čtyř nových ženských postav, vyzbrojených více než 25 kultovními zbraněmi a výbušnými nástrahami.

Všechny tři verze Nazi Zombie Army poběží v rozlišení 1080p.

Zombie Army Trilogy ve verzích pro PS4 a Xbox One předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz za 1399 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama