Dauntless připomíná Monster Hunter a trochu Fortnite
Dauntless Novinka Dauntless připomíná Monster Hunter a trochu Fortnite

Dauntless připomíná Monster Hunter a trochu Fortnite

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

V květnu začne veřejná beta tohoto kooperativního RPG od veteránů, kteří pracovali v BioWare, Blizzardu nebo Capcomu.

Reklama

Kooperativní RPG titul Dauntless od veteránů, kteří pracovali ve studiích Riot, BioWare, Capcomu a Blizzardu, vstupuje do další fáze vývoje. Ta vyvrcholí na konci května veřejnou betou, aby si novinku mohl vyzkoušet každý zájemce na svém počítači.

Dauntless je od září 2017 v uzavřeném testování. Na servery se postupně dostalo přes 100 tisíc hráčů. Z nich si více než 75 tisíc koupilo jeden z nabízených Founder’s balíčků. Celkem se k testování zaregistrovalo nad 700 tisíc lidí. Od veřejné bety si tvůrci slibují, že získají ještě více cenné zpětné vazby, aby mohli svou hru vylepšil a udělat podle představ komunity.

Dauntless je zasazeno do fantasy světa, jenž zničily kataklyzmatické události. Ty vytvořily obrovské množství neznámých a majestátních plovoucích ostrovů. Na nich se nacházejí nebezpeční tvorové, kteří chtějí zničit to, co ze světa zbylo. Hra připomíná hodně Monster Hunter a někteří v ní vidí i oblíbené Fortnite od Epic Games.

Pokud se vám Dauntless zamlouvá, betu si budete moci stáhnout od 24. května a pustit se do dobrodružství. Plná verze by měla být free-to-play. Už dnes se ale můžete zaregistrovat a zamluvit si jméno svého hrdiny.

„Na Dauntless pracujeme více než čtyři roky a nemůžeme se dočkat až ve světě Shattered Isles přivítáme další hráče. Děkujeme naší vášnivé komunitě za poskytnutí zpětné vazby,“ řekl Jesse Houston, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Phoenix Labs.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama