DC Universe se chystá do vod Free-to-Play
DC Universe Online Novinka DC Universe se chystá do vod Free-to-Play

DC Universe se chystá do vod Free-to-Play

Michal Maliarov

Michal Maliarov

14

Sony Online Entertainment překvapuje odhalením, že své komiksové MMO DC Universe Online otevře v říjnu všem.

Reklama

V rozhovoru pro IGN poznamenal producent Lorin Jameson, že tento krok společnost v žádném případě nepodstupuje kvůli nedostatku hráčů. Titul se ale ukázal mnohem větším žroutem financí, než se původně předpokládalo.

„Myslíme, že je to ten správný business model. Abych řekl pravdu, hra se ukázala mnohem dražší, než jsme čekali, takže jsme se rozhodli pro námi již dříve preferovaný model,“ řekl Jameson.

Hráči, co se do univerza připojí, zdarma dostanou plný přístup do Gothamu i Metropolisu včetně všech misí, raidů a alertů. Navíc budou mít k dispozici dokupovatelné balíčky a updaty, dodatečné sloty, schopnosti a další vychytávky.

Hráči skupiny Premium, jež si hru pořídili za poctivě vydělané chechtáky, budou oproti nově příchozím disponovat více sloty pro postavy, větším inventářem, a také vyššími finančními limity, díky kterým půjde nakoupit více dodatků.

Nakonec jsou tu hráči, co spadají do skupiny Legendary. Ti hru aktivně hrají doteď a budou se tak moci spolehnout na zdarma stažitelná DLC, a k tomu 15 slotů pro postavy, 80 slotů pro inventář a možnost formovat ligy a klany bez omezení. Pokud se náhodou do legendární skupiny chcete dostat, bude vás to stát 15 dolarů měsíčně.

Titul přistál na PC a PS3 v lednu letošního roku. Pokud vás zajímá, co si o něm myslíme, zabruste do naší recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama