Dead Space 2 a NFS: Hot Pursuit pro iPhone a iPad
Dead Space 2 Novinka Dead Space 2 a NFS: Hot Pursuit pro iPhone a iPad

Dead Space 2 a NFS: Hot Pursuit pro iPhone a iPad

Michal Burian

Michal Burian

5

EA potvrdili na nedávné prezentaci v Japonsku, že chystají uvolnit několik vysoce profitovaných titulů pro iPhone a iPad v nadcházejících měsících.

Reklama

Nejzajímavější je určitě hororová akce Dead Space 2. Ta se dočká pravděpodobně v prosinci speciální verze, která ponese stejný název, jako chystaný díl. I když by se spíš hodil nový název, protože se podle dostupných informací bude jednat o speciální díl, který poslouží jako most mezi prvním a druhým dílem série Dead Space.

Dead Space 2 by mělo vyjít navíc výhradně pouze pro iPad, což by znamenalo, že se inženýra Issaca Clarka nedočkáme na iPhone 4. A to by byla vážně škoda…

Na cestě pro IOS zařízení jsou také arkádové závody Need for Speed: Hot Pursuit, které by měly vyjít stejně jako plnohodnotná verze pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360, tedy v Evropě 19. listopadu 2010.

V průběhu tohoto měsíce by se měla objevit také IOS verze NBA Elite 11. Ta by měla podporovat režim 5 proti 5. Potvrzena byla také zábavná hříčka Monopoly s multiplayerem a EA Sports Active. Cvičení by se navíc mělo objevit také na nejnovějším iPhone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama