Dead Space 2 – nové informace z vývojářských deníčků
Dead Space Novinka Dead Space 2 – nové informace z vývojářských deníčků

Dead Space 2 – nové informace z vývojářských deníčků

Michal Burian

Michal Burian

3

Tým Visceral Games zveřejni tři nové netradiční vývojářské deníčky, z nichž jsme se dozvěděli několik velmi zajímavých informací. My jsme je pro vás navíc otitulkovali.

Reklama

Všemi třemi deníčky nás provede Ian Milham, umělecký ředitel Dead Space 2. Nejprve se podíváme na video nazvané horor a akce. V něm se Milham rozpovídal o tom, že hráčské publikum vyzrálo a už na ně nestačí pouze čas od času vybafnout a držet je stále v napětí. V současné době očekávají něco skutečně děsivého a promyšleného. Dozvíme se něco málo o samotné atmosféře a o postavách.

Druhý vývojářský deníček nám poodhalí samotnou hlavní postavu, inženýra Issaca Clarka. Ten se změnil hned v několika důležitých aspektech. Issac je tentokrát skutečným hlavním hrdinou, ale není na tom po psychicky stránce nejlépe. Musí se vyrovnat a potlačit příšerné vzpomínky a zkušenosti z prvního dílu.

Třetí a zároveň poslední dnešní video je zaměřeno na multiplayerovou část hry. V tom můžete hrát za ochranku, což jsou v podstatě vesmírní policisté s arzenálem šesti různých zbraní, kteří se musí držet spolu a hlídat si záda, aby přežili. Nebo se můžete zhostit role necromorphů. Na výběr budete mít ze čtyř typů, přičemž všichni budou mít…

Dead Space 2 vyjde v Evropě 28. ledna příštího roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Více v našem dřívějším zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama