Dead Space 2 se rýsuje v prvních recenzích
Dead Space Novinka Dead Space 2 se rýsuje v prvních recenzích

Dead Space 2 se rýsuje v prvních recenzích

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Evropská verze hororu od studia Visceral už je jen pár dnů od nás a internet už se začíná plnit prvních ohlasy. Jak pozitivními?

Reklama

Inu, první na řadu přichází Games Radar se skvělou známkou 9/10 a hláškou, že „titul ponechává téměř vše, co bodovalo v původní hře a přidává další vychytávky pro vyšperkování zábavy“. Hra by se měla zavděčit jak zarytým fanouškům, tak nováčkům žánru.

Server GiantBomb se neostýchá úplného hodnocení 5/5 a nazývá hru „zatraceně dobrou hororovou řežbou“. Recenzent dodává, že „ačkoliv Dead Space 2 nepředstavuje nic vyloženě nového, ty provařené postupy předvádí na výbornou“.

Pokračujeme webem Joystiq, jenž otevírá svou recenzi prohlášením, že je Dead Space 2 „akčním titulem, který zřídka zpomalí své frenetické tempo, a to jen proto, aby si člověk přičichl k hororové atmosféře“. Některé momenty vám prý ze zadku strhnou slipy a město Sprawl je nyní mnohem živoucí, než vesmírná loď Ishimura, což jen přidává na strašidelných momentech.

IGN popisuje druhý díl jako nový zlatý standard survival-hororů. Dle něj je to více, než jen další akční hra a co je nejdůležitější, popisuje velmi osobní příběh chlápka, který je pošramocen událostmi kolem něj. Multiplayer však není tak zajímavý, jak by se chtělo.

Videorecenzi můžete shlédnout i na serveru GameTrailers, který hru obdařil hodnocením 9/10 s tím, že je titul velmi familiérní a přesto se brzy stává hrou, která je každou minutou lepší a lepší. Multiplayer je ale opět aspekt, který moc obočí nezvedl.

Jak titul dopadne v naší recenzi se dozvíte již brzy. V Evropě vychází Dead Space 2 již 28. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama