Dead Space remake můžete sledovat od 19:00 zde
Dead Space Remake Novinka Dead Space remake můžete sledovat od 19:00 zde

Dead Space remake můžete sledovat od 19:00 zde

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Zatím není jasné, co přesně vývojářský stream nabídne.

Reklama

Stream můžete sledovat od 19:00 na Twitchi zde.

Je to teprve něco málo přes měsíc, co byl oznámen remake populárního survival hororu Dead Space z roku 2008. Dosud jsme viděli pouze in-engine trailer, jenž naznačuje, že je hra poměrně daleko, neobjevuje se v něm totiž ani rok vydání. Protichůdné informace však nedávno přinesl novinář Jeff Grubb, který tvrdí, že když všechno půjde dobře, tak by hra mohla vyjít už v příštím roce.

Jak to s datem vydání dopadne, to zatím nevíme. Vývojáři ze studia EA Motive ale včera poměrně překvapivě na Twitteru začali lákat na dnešní stream, ve kterém budeme moct náhlednout na vývoj hry. Vzhledem k tomu, jak stream v tweetu prezentují a název zní "Developer livestream", bych očekával spíš rozhovory s vývojáři a představení jejich vize. Potenciální gameplay ukázka je samozřejmě možná, ale podle mě velmi nepravděpodobná a radši bych tedy mírnil očekávání. Přesto doufám, že se dozvíme alespoň nějaké zajímavé informace.

Stream začne v 19:00 našeho času a sledovat ho můžete na oficiálním Twitch kanálu studia Motive.

Nakonec už jenom připomenu, že na hře pracují veteráni z Ubisoftu a dalších světoznámých studií, včetně některých vývojářů původní trilogie. Creative directorem je Roman Campos-Oriola (For Honor) a game directorem Eric Baptizat (Assassin's Creed Valhalla). Dead Space vzniká na enginu Frostbite a míří na PC, PlayStation 5 i Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama