Dead Space remake se znovu ukáže až příští rok
Dead Space Remake Novinka Dead Space remake se znovu ukáže až příští rok

Dead Space remake se znovu ukáže až příští rok

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Vývojáři se teď chtějí soustředit na vývoj a zpětnou vazbu od hráčů.

Reklama

Na konci srpna jsme viděli první záběry z připravovaného remaku survival hororu Dead Space, který původně vyšel v roce 2008. Vývojáři ze studia Motive se po necelých dvou týdnech opět ozvali a ve zprávě na Redditu řekli, co bude dál.

Nejprve znovu připomínají, že vše, co jsme viděli, pochází z rané fáze vývoje a finální podoba se pochopitelně může lišit. Tvůrci zmiňují, že ještě zapracují na zbroji Isaaca či estetice USG Ishimura. Konkrétně mluví o úrovni poškození a opotřebování celé lodi, což nám představují v novém klipu.

To je ale zřejmě poslední video na nějakou dobu:

"Budeme se teď soustředit na vývoj hry, podíváme se na všechny nápady, teorie a návrhy, o které jste se s námi podělili. Nemůžeme se dočkat, až vám příští rok, kdy už budeme v pokročilejší fázi vývoje, ukážeme, jak jste pomohli vytvořit tuto hru!"

Z toho, jak zprávu vývojáři napsali, to vypadá tak, že příští rok chtějí pouze ukázat nové záběry. Jestli se dočkáme i samotného vydání, to je otázka. Novinář Jeff Grubb, který má ohledně tohoto projektu velmi dobré informace, však už dříve prohlásil, že pokud vše půjde dobře, tak by hra mohla vyjít už na konci příštího roku. Nechme se tedy překvapit.

Dead Space míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama