Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise vyjde na PC
Novinka Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise vyjde na PC

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise vyjde na PC

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Konverze bychom se měli dočkat ještě letos.

Reklama

Titul z roku 2010 s názvem Deadly Premonition patří dnes již mezi kultovní tituly, kdy tato hra byla známá především díky tomu, že se dočkala velice rozporuplných recenzí, jelikož ji někdo neskutečně chválil a někdo naopak zatracoval.

Ostatně se není čemu divit, jelikož inspirací pro hru byla tvorba Davida Lynche, který je znám pro své poněkud "zvláštní" filmy.

V minulém roce se pak fanoušci dočkali oficiálního druhého dílu, který dorazil exkluzivně na Nintendo Switch, a velice věrně kráčel ve šlépějích svého předchůdce, pročež jsme v naší "sedmičkové" recenzi napsali:

"Paranormální detektivka s velmi nekonvenčním hrdinou a příběhem, silně inspirovaná seriály Twin Peaks a True Detective. Pokud jste fanoušky těchto předloh (nebo prvního dílu hry), lze ji doporučit. A to navzdory skutečnosti, že její problémy s plynulostí jsou snad nejhorší, co jsme za poslední roky viděli. Charisma hlavního hrdiny a unikátnost příběhu ale technické nedostatky přebily, alespoň pro mne."

Pokud nicméně mezi majitele hybridní konzole Nintendo Switch nepatříte, ale druhý díl vás jednoduše velice láká, tak má pro vás vydavatelství Rising Star Games výbornou zprávu, jelikož podle jejich finanční zprávy pro rok 2020 se letos můžeme těšit na vydání PC verze této hry, a to na platformě Steam.

Na přesné datum si prozatím musíme počkat.

Fyzickou verzi hry pro Nintendo Switch zakoupíte v obchodě Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama