Deadly Premonition 2 oznámen pouze pro Switch
Novinka Deadly Premonition 2 oznámen pouze pro Switch

Deadly Premonition 2 oznámen pouze pro Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Nintendo Switch Switch

První díl Deadly Premonition Origins je pro Switch již nyní dostupný.

Reklama

Rising Star Games a vývojáři ze studia Toybox Inc. oznámili vydání Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise výhradně na konzoli Nintendo Switch v roce 2020. K novému oznámení přibyla i další zpráva, týkající se původního Deadly Premonition. Tento titul je již nyní k dispozici pro Switch prostřednictvím Nintendo e-shopu jako Deadly Premonition Origins. V listopadu doplní digitální distribuci také sběratelská edice.

Studio Toybox znovu vstupuje do mistrovských vod, které si fanoušci hry zamilovali. Scénárista a režisér Hidetaka “Swery” Suehiro a producent Tomio Kanazawa, vytvořili pod uměleckým vedením Shuhou Imaiy, charakteristický titul, doprovázený hudbou od Satoshi Okuby.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise zasazena do otevřeného světa malého městečka Le Carré. Váš příběh ale začne v Bostonu, kde musí zvláštní agent FBI Francis York Morgan znovu otevřít případ, o kterém si myslel, že byl vyřešen v roce 2005. Budete znovu řešit různé zločiny a v čase se posouvat mezi léty 2005 a 2019.

Teaser trailer

Ukázka z hraní

​Zdroj: Rising Star Games​

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama