Death Stranding Novinka Death Stranding Director's Cut vychází konečně i na PC

Death Stranding Director's Cut vychází konečně i na PC

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na launch trailer.

Reklama

Death Stranding od studia Kojima Productions vyšlo původně již koncem roku 2019 ve verzi pro konzoli PlayStation 4, na kterou v létě roku 2020 navázala PC verze.

Obdobné zpoždění čekalo hráče na počítačích i v případě vylepšené edice s přízviskem director's cut, která vyšla na PlayStation 5 koncem září loňského roku. Death Stranding Director's Cut se pochlubilo novými misemi, lokacemi, závody, střelnicí, lepší plynulostí nebo využitím funkcí ovladače DualSense.

Vylepšená a rozšířená Director's Cut edice nyní konečně přichází i na PC, kde bude prostřednictvím Steamu a Epic Games Storu dostupná už zítra 30. března. Na rozdíl od PS5 verze se ale hráči na počítačích dočkají pouze digitální verze, která bude stát 40 eur/980 korun.

Majitelé původní hry za vylepšení na Director's Cut edici zaplatí 10 eur/246 korun. V PC verzi budou k dispozici všechny vylepšení a nový obsah, který přinesla verze pro PlayStation 5 (recenze).

Kromě nových lokací a misí nebude chybět ani podpora funkcí ovladače DualSense v čele s adaptivními triggery a haptickou odezvou.

Death Stranding Director's Cut vychází konečně i na PC

Různé edice hry Death Stranding včetně zajímavých tematických předmětů si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama