Demo FIFY 11 se odkrývá
FIFA 11 Novinka Demo FIFY 11 se odkrývá

Demo FIFY 11 se odkrývá

Michal Burian

Michal Burian

4

Jste navnaděni nejnovějším trailerem FIFA 11? Pak si připravujte volno, neboť vám přinášíme informace o předkrmu demoverze fotbalového titulu FIFA 11.

Reklama

Demoverze nabídne plnohodnotný zápas ve svatostánku Realu Madrid, na stadiónu Santiaga Bernabeua. Jeden poločas bude trvat tři minuty a budete si moci vybrat mezi šesti týmy – Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Bayer Leverkusen, Lyon a Juventus Turín. Chybět nebude ani aréna, v níž na vás bude čekat v poli hvězda Realu Madrid a tvář FIFA 11, Kaká. V brance mu bude čelit český reprezentační brankář, Petr Čech.

Demo bude podporovat možnost uploadnout si své video na Football World a konzolisté se mohou těšit na zkoušku nových vlastností hry Personality+ nebo Pro Passing.

Počítačoví hráči si navíc užijí o minutu delší zápas, oproti konzolovému demu nabídne PC verze čtyřminutové zápasy a opomenout nemůžeme ani nový next-gen design.

Demoverze se na PlayStation Network a Xbox Live objeví 15. září letošního roku, PC hráči se dočkají o den později. Demo by mělo nabídnout také český překlad, a to minimálně textovou podobou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama