Demo NBA Live 18, datum vydání a další informace
NBA Live 18 Novinka Demo NBA Live 18, datum vydání a další informace

Demo NBA Live 18, datum vydání a další informace

Michal Burian

Michal Burian

2

Kdo bude na obalu a kdy NBA Live 18 vyjde?

Reklama

Nadšenci do basketbalu, připravte si kalendáře, abyste si do nich mohli napsat datum vydání NBA Live 18. Hra na PlayStation 4 a Xbox One vyjde již 15. září. Nejlepší na tom ale je, že už dnes se na PlayStation Store a Xbox Store objeví demoverze. Ta zahrne prologovou část The Rise z kampaně The One, což je novinka, kde budete hrát za vlastní postavu. Tu si budete moci různě přizpůsobit, aby vám seděla nejen po vzhledové stránce, ale také té hratelností. Při úpravě tak budete mít k dispozici předem určený počet bodů, které investujete do zformování svého basketbalisty.

Vyzkoušíte si také speciální časově omezené Live Eventy s odměnou, která se přenese do plné verze, a Play Now zápas mezi rivaly Cleveland Cavaliers a Golden State Warriors.

Další důležitou informací je tvář hry. Na obalu bude James Harden z Houston Rockets.

Vedle standardních režimu se v plné verzi NBA Live 18 vrací i street ball mód. Se svými přáteli se budete moci vydat do ulic a spolupracovat v zápasech pět proti pěti. Zahrajete si například ve čtvrti Venice v Los Angeles nebo v Rucket Parku, což je basketbalové hřiště ve čtvrti Harlem, v New Yorku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama