Novinka Demo Unreal Engine 5 běžící na PlayStation 5

Demo Unreal Engine 5 běžící na PlayStation 5

Johny

Johny

25
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Next-gen technologie představena v přímém přenosu.

Reklama

Epic Games odhalil v přímém přenosu Unreal Engine 5, fotorealistický herní engine, který má za cíl se vyrovnat filmovým efektům, skutečnému světu, ale hlavně nabídnout všem vývojářům, malých i velkých týmů, kvalitní nástroje a knihovny s hromadou obsahu. Zveřejněno bylo i demo běžící na next-gen konzoli PlayStation 5.

Prvním hlavním lákadlem nového Unreal Engine je "Nanite" geometrie skládající se z mikropolygonů, jenž umožňuje vývojářům tvořit veškeré detaily, které dokáže lidské oko vidět. Tou druhou zajímavou technologií je "Lumen", plně dynamické řešení globálního osvětlení, které rychle reaguje na změny scény a světla.

Unreal Engine 5 bude k dispozici v preview verzi začátkem roku 2021. Plně vyjde až koncem roku 2021, přičemž bude podporovat konzole nové generace, konzole aktuální generace, PC, Mac, iOS a Android. Hra Fortnite na Unreal Engine 5 přesedlá v polovině roku 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama