Démoni z Shin Megami Tensei III nebo Pikmin 3 Deluxe na Switchi
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Démoni z Shin Megami Tensei III nebo Pikmin 3 Deluxe na Switchi

Démoni z Shin Megami Tensei III nebo Pikmin 3 Deluxe na Switchi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Ukázka příběhového režimu z Captaina Tsubasy a vydání Chinese Parents.

Reklama

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

Atlus vydal první dvojici trailerů nazvaných Demonic Compendium, ve kterých nám postupně představuje většinu démonů ze hry Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster.

V prvním traileru najdete následujících 10 druhů démonů: Yoma, Fairy, Divine, Fallen, Dragon King, Beast, Jirae, Brute, Femme a Night. Ve druhém videu je už zástup větší a konkrétně jde o těchto 15 druhů: Holy, Genma, Avatar, Avian, Element, Entity, Mitama, Kishin, Dragon God, Wargod, Fury, Lady, Herald, Megami a Deity.

Vydání Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster je naplánováno v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch na 29. října a na jaře příštího roku se hry dočká zbytek světa. Prozatím můžete navštívit nově spuštěnou stránku plnou démonů ze, kterou najdete na japonském oficiálním webu hry.


Pikmin 3 Deluxe

Nintendo oznámilo vydání vylepšené verze hry Pikmin 3, která vyšla v červnu 2013 na konzoli Wii U. Od 30. října bude hra v prodeji ve verzi pro Switch pod názvem Pikmin 3 Deluxe a nabídne navíc nové mise, možnosti kooperativního hraní a veškerý dříve vydaný obsah ke stažení.

Podle viceprezidenta Nintendo of America Nicka Chaveze se Pikmin 3 Deluxe snaží oživit tuto klasickou značku i na Nintendu Switch a představit ji i novým hráčům. Fanouškům pak Deluxe verze nabídne úplně nové výzvy.

Titul nabídne vše, na co jsme zvyklí. Pětici druhů rozkošných rostlinných Pikminů, překonávání různých překážek, plnění úkolů, souboje s nepřáteli, hledání jídla a samozřejmě záchranu vlastní planety. Nově ale můžete ke svému putování pozvat i druhého hráče, abyste se na svou loď dostali dříve, než vám vyprší čas. Pokud ale dáváte přednost neformálnějšímu přístupu, byla nově přidána i celá řada nových nastavení obtížnosti, možnost uzamknout při soubojích cíl anebo použít volitelné rady. S menším tlakem na krátící se čas, tak budete mít více prostoru na strategické ovládání svých Pikminů a vychutnání si přírodních scenérií.

Tato luxusní verze hry Pikmin 3 obsahuje navíc i nové mise s vedlejším příběhem, ve kterém se nám představí Olimar a Louie nebo možnost hrát režim Story s dalším hráčem. Nebo se pustit do Bingo bitev anebo porovnávat výsledky z režimu Mission v online žebříčcích.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Bandai Namco vydalo 25 minut dlouhé gameplay video ze hry Captain Tsubasa: Rise of New Champions. jedná se o záznam hraní příběhového režimu Episode of New Hero za Musashi Middle School.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro 28. srpna a vy si ji už teď můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Chinese Parents

Switch verze simulace života dítěte Chinese Parents vyjde prostřednictvím eShopu Nintenda 20. srpna. Playism a vývojáři z Coconut Islandu oznámili, že bude hra podporovat angličtinu, japonštinu, zjednodušenou a tradiční čínštinu. Titul vyšel poprvé přes Steam v září roku 2018.

Tato neformální, ale prý realistická a autentická simulace života dítěte v Číně nabídne možnost prožít si dobu od prvního dne života do konce střední školy. Budete tvrdě studovat, bavit se, přátelit se a také se postavíte jedné z nejdůležitějších zkoušek svého života „Gaokao“. A možná vám tato zkušenost poskytne trochu zvláštní perspektivu na své vlastní vztahy mezi rodiči a dětmi.

Zdroj: Atlus, Nintendo, Bandai Namco a Playism

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama