Novinky o Bravely Default II brzy a seznámení s Pikminy
Digimon Survive Novinka Novinky o Bravely Default II brzy a seznámení s Pikminy

Novinky o Bravely Default II brzy a seznámení s Pikminy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále odložení Digimon Survive, spousta trailerů a také vydání Guilty Gear: Strive.

Reklama

Bravely Default II

Série Bravely je pro mne silně osobní a i přesto, že jsem se k ní dostal relativně pozdě. Nicméně každou zmínku o novinkách hltám ve velkém. proto je velmi příjemné slyšet, že Square Enix hodlá brzy sdělit o Bravely Default II více informací. Aspoň to tvrdí oficiální tweet SE ke příležitosti osmého výročí původního Bravely Default.

"Brzy budou uveřejněny informace o Bravely Default II, tak si to prosím kontrolujte," je napsáno v tweetu. K textu je ale také přiložena výroční kresba z Bravely Default, kterou má na svědomí Naoki Ikushima.

Jen dodáváme, že původní Bravely Default vyšla v Japonsku pro 3DS 11. října 2012 a Bravely Default má pro Switch vyjít ještě v tomto roce. Osobně se velmi těším.


Pikmin 3 Deluxe

Nintendo vydalo nový trailer k Deluxe verzi třetích Pikminů, ve kterém nám představuje rostlinné tvory Pikminy (Chce se mi říct: "Už zase?" Copak Pikminy nezná každý z fanoušků Nintenda úplně nazpaměť?"). Tyto potvůrky budete sbírat a nechávat je vyrůstat, abyste s nimi pak mohli prozkoumat okolní svět a zachránit svou planetu.

Pikminů bude celkem druhů s různými schopnostmi. Díky nim budete schopni strategicky překonávat překážky, porážet nejrůznější stvoření a pro svou domovskou planetu nacházet jídlo. Dokonce můžete na pomoc přivést druhého hráče, se kterým si rozdělíte úkoly, protože okolní svět se zdá být daleko větší.

Na svou loď se musíte vrátit dříve, ne vyprší čas. Pokud dáváte přednost neformálnějšímu přístupu, byla nově do hry Pikmin 3 Delixe přidána celá řada nastavení obtížnosti, možnost uzamčení cílů a také přibyly volitelné rady. Díky tomu nebude tlak na splnění úkolů tak velký a budete mít více času na strategické velení Pikminu a na prohlídku svěžích scenérií kolem sebe.

Tato Deluxe verze hry Pikmin 3 obsahuje nové vedlejší příběhové mise s Olimarem a Louiem, možnost zahrát si příběhový režim s kamarádem a také všechna DLC, kterými bylo doplněno původní vydání hry Pikmin 3.

Dnes to ale není o Pikminech vše. Nintendo totiž oznámilo, že prostřednictvím eShopu Nintenda vypustí demo hry Pikmin 3 Deluxe. Uložená data půjdou přenést do plné hry a po dokončení okamžitě zpřístupní režimu obtížnosti Ultra-Spicy.

Zároveň Nintendo během živého streamu Nintendo Treehouse Live ukázalo 40 minut z hraní hry Pikmin 3 Deluxe a víceméně tím detailněji ukázalo některé nové funkce Deluxe edice.

Pikmin 3 Deluxe má vyjít na Switch 30. října. hru můžete již nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Digimon Survive

Producent Kazumasa Habu, který v Bandai Namcu produkuje hru Digimon Survive, bohužel přišel s poněkud znepokojující zprávou. Bandai Namco totiž brzy oznámí odložení vydání tohoto strategického survival RPG, které by v současné době mělo vyjít ještě v tomto roce pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC.

"Omlouvám se, že vás znepokojuji," uvedl Habu na Twitteru v reakci na příspěvek jednoho fanouška, který je znepokojený nedostatkem zpráv o Digimon Survive. "V současné době kontrolujeme strukturu vývojového týmu a přeorientováváme plán vývoje na Digimon Survive. Koordinujeme práci se všemi zúčastněnými a plánujeme v blízké budoucnosti oznámit současnou situaci. Omlouvám se všem, kteří se na hru těšili, ale žádám vás, abyste ještě chvíli počkali."

Oslava 20. výročí anime Digimon v podobě hry Digimon Survive, představí zbrusu nové dobrodružství odehrávající se v tajemném světě s postavami navrženými Uichim Ukumou a s hudbou od Tomokiho Miyoshi.

Digimon Survive nabídne hráčům úplně novou skupinu teenagerů, kterou povede Takuma Momozuka. Ti se ale při školním táboření ztratí a zjistí, že byli transportováni do zvláštního nového světa plného příšer a nebezpečí.

Když se pak budete probojovávat zpět domů, čeká na vás celá řada obtížných rozhodnutí a smrtících bitev. Hráčovy volby ale ovlivní následný průběh hry vývoj jejich monster a samozřejmě také úplný konec hry. Ještě zajímavost na závěr, bitvy ve hře se odehrávají ve 2D prostředí, v takovém klasičtějším RPG stylu.


Witch Spring 3 Re:Fine -The Story of the Marionette Witch Eirudy-

Vydavatel G Choice (Studio Artdink) a vývojáři z Kiwi Walks vypustili debutovou upoutávku na čarodějnické RPG jménem Witch Spring 3 Re:Fine -The Story of the Marionette Witch Eirudy-, která vyjde v Japonsku pro Switch již 17. prosince.


Death Come True

PlayStation 4 verze hry Death Come True nakonec vyjde 12. listopadu. Původně měla tato verze vyjít již 15. října, ale byla odložena z důvodu "problémů vyžadujících opravu", na které se přišlo během QA testování.

Videohra hraní živými herci, vyšla poprvé prostřednictvím eShopu Nintenda pro Switch, prostřednictvím App Store pro iOS a prostřednictvím Google Play pro Android 25. června a poté 17. července prostřednictvím Steamu pro PC. PlayStation 4 verze bude celosvětově k dispozici digitálně, ale v Japonsku i fyzicky.


Valkyrie of Phantasm

Společnost Area Zero vydala jednominutové gameplay video ze své letecké akční hry Valhourie of Phantasm z rozpracované verze. Hra byla oznámena v červnu 2019 a vyjít má pro PlayStation 4, Switch a pro PC.

Valkyrie of Phantasm vznikla díky zkušenostem ze vzdušných bojových akcí jako je Touhou Sky Arena a Magical Battle Arena. Cílem bylo pokračovat v projektu a vytvořit další vzdušnou bojovou akci, ale ještě lepší, krásnější a zábavnější.


Jack Jeanne

Broccoli odložili vydání "shounen simulace" Jacka Jeanne z původně plánovaného 3. prosince 2020 na 18. března 2021. V Japonsku bude k dispozici pouze pro Switch.

"Rozhodli jsme se [odložit hru] výrazně zlepšit kvalitu stylu a vyvážení hry, aby si hráči mohli úplně užít svět vytvořený prostřednictvím ilustrací a scénářů v dokonalé formě," uvedla společnost Broccoli.

Toto je druhé odložení hry Jacka Jeanne, protože původně měla být k mání již od 5. srpna.

Na poslední trailer k shounen opeře od tvůrce Tokyo Ghoula Shou Ishidy se můžete podívat níže.


Tabe-O-Ja

Bandai vydalo druhou animovanou upoutávku ke hře Tabe-O-Ja, která má v Japonsku vyjít pro Switch ještě do konce tohoto roku.

Trailer je nazvaný "Vol. 2: Finest Quality! Make the Heavenly Curry!" a vlastně je celý o tom, proč se kuchařští válečníci Tabe-O-Ja rozhodli bojovat.


Kamen Rider: Memory of Heroez

Bandai Namco vypustili další krátké gameplay video z "hero chain" akční hry Kamen Rider: Memory of Heroez, ve kterém se tentokrát zaměřuje na hratelnou postavou Kamen Rider Double.

Společnost Bandai Namco také oznámilo, že těsně před vydáním hry, konkrétně 15. října ve 21:00 JST, uspořádá speciální akci, na které uvidíme dosud nepublikované gameplay záběry. Dále se máme těšit na rozhovor s hercem Kamen Rider Zero-One Fumiyou Takahashim, rozhovor s režisérem úvodního filmu Koichim Sakamotem a producentem Kentarou Matanem.

Kamen Rider: Memory of Heroez má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 29. října. V jihovýchodní Asii bude hra k dostává s anglickými titulky.


Go! Go! 5 Jigen Game Neptune: re★Verse

Společnost Compile Heart vydala úvodní film ze hry Go! Go! 5 Jigen Game Neptune: re★Verse, což je definitivní vydání Hyperdimension Neptunia Re;Birth 1+ pro konzoli PlayStation 5. V úvodním filmu můžete slyšet ústřední píseň For Share!!.

Go! Go! 5 Jigen Game Neptune: re★Verse vychází v Japonsku pro PlayStation 5 již 17. prosince.


Guilty Gear: Strive

Během Guilty Gear Official Live Streamu oznámil vydavatel a vývojář Arc System Works hry Guilty Gear: Strive datum vydání hry. Pro PlayStation 5, PlayStation 4 a prostřednictvím služby Steam pro PC vyjde tento titul 9. dubna 2021. Deluxe a Ultimate verze vyjdou pro PlayStation 5 a PlayStation 4 o tři dny dříve, tady 6. dubna 2021.

Společnost Arc System Works se také pochlubila úplně novou postavou Giovannu (dabing Mayumi Shinani) a návrat postavy Anji Mito (viz níže). Guilty Gear: Strive vyjde ale pouze s 15 hratelnými postavami a dalších pět se na seznam hratelných postav dostane po vydání hry prostřednictvím Guilty Gear: Strive Season Passu 1.

Guilty Gear: Strive je nejnovější dílem opravdu hodně úspěšné značky bojových her Guilty Gear. Guilty Gear: Strive, vytvořená Daisuke Ishiwatarim a vyvinutá ve společností Arc System Works, stále udržuje klasický styl průkopnické hybridní 2D/3D cell-shaded grafiky. K dispozici bude úplně nadabovaný příběhový režim, se kterým se ponoří hluboko do vesmíru Guilty Gear, a dále přibudou nové postavy.

Jak již bylo řečeno, standardní verze hry Guilty Gear: Strive vyjde pro PlayStation 5, PlayStation 4 a prostřednictvím služby Steam pro PC 9. dubna 2021. Kupující Deluxe a Ultimate edice pro PlayStation 5 a PlayStation 4 získají přístup do hry od 6. dubna 2021. Předobjednávat můžete již teď. V rámci předčasného přístupu bude ve všech offline režimech hratelných 13 z 15 postav a u Story Mode bude možné hrát pouze prolog.

6 trailer

Datum vydání

Podívat se můžete i na japonskou a korejskou verzi.

Smell of the Game - hudební video (krátká verze)

What Do You Fight For - hudební video (krátká verze)


Zdroj: Games Talk, Nintendo, Bandai, Bandai Namco, Izanagi Games, Arc System Works, G Choice

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama