Deníček o tvorbě postav v Divinity: Original Sin 2
Divinity: Original Sin 2 Novinka Deníček o tvorbě postav v Divinity: Original Sin 2

Deníček o tvorbě postav v Divinity: Original Sin 2

Michal Burian

Michal Burian

3

Co si na hráče vývojáři ze studia Larian připravili?

Reklama

V pořadí pětadvacátý update na Kickstarteru u Divinity: Original Sin 2 se věnuje tvorbě postav a statistikám. Z téměř čtrnáctiminutového videa se dozvíte, že tvorba postav bude pro obě skupiny hráčů. Jedna se nechce dlouhé minuty patlat se vzhledem a vlastnostmi své postavy, zatímco druhá neváhá a klidně při tvorbě postavy stráví desítky minut. Záleží na vás, jak se rozhodnete.

Na výběr budete mít několik původních příběhu, každý má předem danou minulost postavy. Ve hře se potom můžete setkat s lidmi, kteří slyšeli o vašem příběhu, nebo je dokonce potkal podobný osud. Je šance, že ve světě potkáte staré přátele, kteří vám pomohou na vaší cestě, případně vám zkříží cestu někdo, s kým nemáte vyřízené účty. Tyto příběhy přinášejí do hry bohatou a hlubokou příběhovou linku.

Pokud se vám to tak úplně nezamlouvá, budete mít možnost vyprávět vlastní příběh. K tomu budou sloužit tagy, informující o pozadí vaší postavy. Dále se bude hodit rovněž hudební nástroj. V něm si vyberete nástroj podle svého gusta. V klíčových momentech hry poté uslyšíte svou melodii, která dynamicky splyne s hudbou v herním světě. Zapomenout nemůžeme ani na rasu, vzhled, pohlaví a dovednosti.

Potom je v Divinity: Original Sin 2 ještě paměť, inteligence nebo síla, stejně tak sekundární atributy v zastoupení fyzického brnění a magie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama