Derby pražských S nanečisto: Sparta - Slavia 0:1
FIFA 13 Novinka Derby pražských S nanečisto: Sparta - Slavia 0:1

Derby pražských S nanečisto: Sparta - Slavia 0:1

Michal Burian

Michal Burian

12

Sparťan Marek Matějovský a slávista Martin Latka se den před šlágrem kola střetli ve virtuálním fotbalu.

Reklama

Oficiální tisková zpráva

Veletrh For Games včera nabídl téměř předehrávku slavného fotbalového derby pražských S – Slavie a Sparty. Kapitán letenského týmu Marek Matějovský a opora zadních řad „sešívaných“ Martin Latka se virtuálně utkali v nové videohře FIFA 13. Fotbalisté si zahráli v dresech týmů anglické ligy, Reading a Bermingham City, ve kterých hostovali. Rozhodčími utkání se staly Diana Kobzanová a hvězdy seriálu Okresní přebor David Novotný, Lukáš Langmajer a Jakub Kohák.

„Každý rok je to reálnější, možná bysme na tom v kabině mohli trénovat standardky. Každopádně snad takhle nedopadne zítřejší derby,“ komentoval duel s úsměvem poražený Matějovský. Rozhodčím a moderátorem střetnutí se stala novopečená fotbalová komentátorka Diana Kobzanová. Děti si však nejvíce vyhrály s oblíbenými herci z Okresního přeboru – Davidem Novotným, Lukášem Langmajerem a Jakubem Kohákem.

Patrony FIFA 13 se staly děti z fotbalového týmu Dětského domova Dubá – Deštná, které obsadily druhé místo v letošním ročníku fotbalového turnaje dětských domovů DD Cup. Jeho partnerem je již druhým rokem právě FIFA, nejpopulárnější fotbalová videohra na světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama