Desková hra The Witcher: Adventure Game se objeví i na PC, včerejší trailer obsahoval skrytou zprávu
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Desková hra The Witcher: Adventure Game se objeví i na PC, včerejší trailer obsahoval skrytou zprávu

Desková hra The Witcher: Adventure Game se objeví i na PC, včerejší trailer obsahoval skrytou zprávu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7
Platformy pkgsrc Desková hra

Ještě jednou se vracíme ke včerejší konferenci CD Projektu, na níž padlo pár slov i o deskové hře Adventure Game. Vývojáři navíc pokračují ve tradici skrytých zpráv ve svých trailerech, díky čemuž jsme se dozvěděli několik detailů o Zaklínači 3.

Reklama

My víme, že díky včerejšku vypadá Zing spíše jako fanstránka Zaklínače, ale přišlo nám líto všechny ty zajímavé informace nacpat do jedné novinky. Následující text nicméně považujeme za poslední důležitou věc týkající se přímo včerejší konference CD projektu.

Možná si vzpomenete na oznámení zajímavě vypadající deskové hry The Witcher: Adventure Game, ve které se můžete ujmout role Geralta, Triss, Marigolda nebo trpaslíka Yarpena a plnit rozličné úkoly v podobě lovu monster nebo získávání zlata a různé nebezpečné mise.

Už delší dobu víme, že kromě slibné fyzické verze bude časem k dispozici i digitální verze pro iOS a Android. Nyní jsme se však dozvěděli, že se Adventure Game podívá i na PC a Mac. Tyto verze by dokonce měly vyjít dříve než mobilní, nicméně konkrétní datum vydání neznáme, zatím se mluví jen o vydání později v letošním roce.

Ve hře nás každopádně čeká plnohodnotná singleplayerová kampaň a bude k dostání minimálně přes portál gog.com (na kterém proběhne uzavřený betatest), ačkoliv se dá očekávat i Steam. Což je určitě dobrá zpráva, protože je otázka, zda se fyzická verze dostane na trh v ČR. A i když se dostane, asi nepůjde o nejlevnější záležitost.

Zpráva ukrytá v traileru

A nakonec tu máme skrytou zprávu v onom skvělém traileru Zaklínače 3. Není to poprvé, co CD Projekt ukryl na konec svého traileru nějakou zajímavou informaci, každopádně se pojďme podívat, co v ní stojí.

,,Chyběli jste nám! Dnes jste mohli vidět třetí trailer Zaklínače 3. Doufáme, že se vám líbil! Je tu spousta věcí o hře které bylo nemožné ukázat během dvou a půl minut. Ale snažili jsme se :).

Co víc, právě jsme vám ukázali některé hlavní postavy. Geraltovi blízcí přátelé a někteří z posledních žijících zaklínačů na světě - Vesemir, Eskel a Lambert - sehrají ve hře velkou roli, stejně jako jejich známá pevnost Kaer Morhen. Můžete také vidět proslulého barda Marigolda a čarodějku Triss Ranuncul. Objevil se i Emhyr var Emreis, císař Nilfgaardu, nejmocnější muž ve světě Zaklínače. Poznáváte jeho hlas? A také tam byla Ciri! A Yennefer!

Mimochodem, pokud jste v sérii nováčky, žádný strach, hra vám představí vše, co potřebujete vědět a okamžitě začnete milovat (a nenávidět!) postavy. Také jste se nás často ptali na gameplay featury a nyní jsme konečně připravení odpovědět. Takže tady to je:

Ano, budete moci bojovat z koňského hřbetu. Kuše. Jo, Geralt umí použít palnou zbraň. Protože někdy monstra létají a nemůžete na ně dosáhnout. Pamatujte na potápění a plachtění. Budete se také moci potápět a hledat skryté věci. Je tu celý podvodní svět na objevení.

Závody na koních, co? Také jste mohli slyšet hudbu ze hry. Tuto konkrétní skladbu složil Marcin Przybyłowicz a Percival. Rádi bychom slyšeli vaší odezvu. Sdělte ji v komentářích nebo na Facebooku/Twitteru/fóru hry. Pamatujte, že vždy posloucháme, i když hned nereagujeme.

Tým hry Zaklínač 3: Divoký Hon

CD PROJEKT RED

PS: Pokud stále chcete víc (chcete, že ano?), buďte prosím trpěliví. Teprve se zahříváme."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama