Destiny 2: Beyond Light odloženo
Destiny 2 Novinka Destiny 2: Beyond Light odloženo

Destiny 2: Beyond Light odloženo

David Bernard

David Bernard

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na nové rozšíření si počkáme o něco déle.

Reklama

Letošní vlna odkladů se nevyhnula ani oblíbenému looter shooteru Destiny 2. Společnost Bungie dnes na svém webu oznámila, že se datum vydání datadisku Beyond Light mění z původního 22. září na 10. listopadu 2020.

"Rozhodli jsme se odložit vydání Destiny 2: Beyond Light na 10. listopadu."

"Jakožto první kapitola v nové trilogii datadisků, je Beyond Light počátkem nové éry pro Destiny 2. Máme přichystaný silný příběh a nové neuvěřitelné herní prvky. Jsme opravdu natěšeni na okamžik, kdy si vše hráči zkusí na vlastní kůži. Tak jako vždy je naším cílem poskytnout skvělé a co možná nejzábavnější rozšíření, jaké jsme pro naše fanoušky schopni vytvořit. Děláme pro hru vše co je v našich silách a abychom Vám přinesli co nejvyšší kvalitu, rozhodli jsme se pro zmíněný odklad."

"Několik posledních měsíců bylo výzvou, která díky probíhající pandemii stále pokračuje. Díky nutnosti pracovat distančně, jsme se v Bungie naučili tvořit novým způsobem. Navzdory vzniklým překážkám, jsme stále odhodláni poskytovat stejnou úroveň kvality, na jakou jsou naši fanoušci zvyklí."

"Během následujících týdnů budeme odhalovat více informací ohledně Beyond Light a o aktuálně probíhající Season of Arrivals, která bude díky odkladu prodloužena až do 10. listopadu. Beyond Light stanovuje novou éru pro neuvěřitelnou budoucnost Destiny 2 a i když rozšíření spatří světlo světa o něco později, než jsme původně zamýšleli, jsme nadšeni, že s Vámi tento listopad budeme moci pokračovat na Vaší cestě v Destiny."

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama