Destiny 2 se bude na PC testovat na nové mapě
Destiny 2 Novinka Destiny 2 se bude na PC testovat na nové mapě

Destiny 2 se bude na PC testovat na nové mapě

Michal Burian

Michal Burian

3

Společně s dalšími změnami odstartuje beta koncem tohoto měsíce. Uvnitř HW nároky a další podrobnosti.

Reklama

Nedávno dostali možnost majitelé konzolí PlayStation 4 a Xbox One otestovat nadcházející sci-fi střílečku Destiny 2 (naše dojmy). Koncem měsíce budou mít stejnou příležitost příznivci počítačů. Beta Destiny 2 odstartuje 28. srpna pro předobjednávky a o den později budou na servery vpuštěni všichni zájemci. K vypnutí serverů dojde 31. srpna.

Obsah k testování bude z velké části totožný s tím na konzolích. Velkým rozdílem je ale mapa v režimu Control. Zatímco na konzolích to byla oblast Endless Vale na planetě Nessus, na počítačích to bude mapa Javelin-4. Že by vesmírná stanice?

Dále prožijete úvodní příběhovou misi Homecoming, kooperativní Spire Strike a vyzkoušíte mód Countdown na mapě Midtown. To samé bylo v betě na konzolích.

Pokud si betu Destiny 2 nainstalujete, máte mít na mysli, že jde o testování. V některých případech můžete vidět nedodělky, které budou do vydání odstraněny. K vydání PC verze dojde 24. října, zatímco na PS4 a Xboxu One to bude 8. září. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zároveň Bungie upozorňuje, že jejich systém pro zachycení podvodníků je velmi háklivý. Studio všem hráčům doporučuje, aby nepoužívali programy EVGA Precision, MSi Afterburner, FRAPS, OBOBS a XSplit. Místo nich máte pro streamování a screenshoty využít zařízení jako je Elgato a AVerMedia, případně NVIDIA Shadowplay a AMD ReLive nebo Windowed Mode a Borderless Fullscreen.

Minimální požadavky pro betu

CPU: Intel – Core i3-3250, AMD – FX-4350 GPU: Nvidia – GeForce GTX 660 2GB, AMD – Radeon HD 7850 2GB RAM: 6GB

Doporučené požadavky pro betu

CPU: Intel – Core i5-2400, AMD – Ryzen R5 1600X GPU: Nvidia – GeForce GTX 970, AMD – Radeon R9 390 RAM: 8GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama