Detailnější pohled na Cities of Tomorrow DLC pro SimCity
SimCity Novinka Detailnější pohled na Cities of Tomorrow DLC pro SimCity

Detailnější pohled na Cities of Tomorrow DLC pro SimCity

Michal Burian

Michal Burian

3

Hlavní designér Stone Librande vás ve videu provede prvním velkým rozšířením budovatelské strategie SimCity.

Reklama

EA vydala nový tvůrčí deníček pro SimCity, který se zaměřil na představení nového obsahu. Jde o velkou expanzi nazvanou Cities of Tomorrow (česky Města budoucnosti).

Když se odprostíme od ceny, která je skutečně vysoká (39,99 euro, což je zhruba 1036 Kč - za takovou částku lze běžně koupit nejnovější hry, vždyť SimCity se teď prodává za 1198 Kč), tak se dozvíme, že Města budoucnosti přinesou do SimCity možnost rozhodnout se, jak své město postavíte. Lépe řečeno na co ho zaměříte. Zaměřit se můžete na ekologické budovy (The Academy) nebo s vidinou většího zisku se pustit do OmegaCo. Pokud zvolíte první možnost, budete těžit z čisté technologie s bohatou vrstvou obyvatel, zatímco nerostné zásoby staví na chudé pracovní síle.

Krom toho expanze přinese novou katastrofu v podobě obrovského robota útočícího na vaše město, nové regiony maglevy, futuristické dopravní prostředky, služební drony a obrovské věže a domy. Ty budou v mnoha typech zón a zaručí, že Simcíci budou moci žít, pracovat a hrát si, aniž by kdy spočinuli nohou na zemi.

Expanze Cities of Tomorrow vyjde v Evropě pro PC a Mac přesně 15. listopadu. Více informací se o DLC dočtete v předešlém článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama