Detaily o flashpointech v The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Detaily o flashpointech v The Old Republic

Detaily o flashpointech v The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Na nedávném Comic-Conu v New Yorku se BioWare v rámci napjatě očekávaného MMO rozpovídalo o instancích, zde nazvaných jako flashpointy.

Reklama

Zaprvé, při spuštění hry bude dostupných celkem 15 flashpointů. Postupem času budou samozřejmě přibývat další.

Každý flashpoint bude určen pro různé levely postav, přičemž tvůrci chystají i speciální instance pro hráče s nejvyšším levelem. A co víc, jakmile člověk projde daný flashpoint poprvé, což je samozřejmě odměněno zkušenostními body a nějakou tou zajímavou výbavou, zpřístupní se hard mód, jehož název snad mluví za vše.

Leckoho možná zklame informace, že BioWare nepočítá s možností náhodného vyhledávání spoluhráčů a skupin. Nejspíš se za tím skrývá snaha o zabránění tomu, aby se sešli hráči z různých koutů světa a nedokázali se domluvit.

Kromě flashpointů padlo i pár slov o tzv. Warzones, což je pro změnu obdoba PvP oblastí. Na Comic-Conu byla totiž představena třetí a poslední zóna, v níž mají hráči za úkol nastražit, popřípadě zabránit nastražení několika bomb v útrobách vesmírné lodi.

Star Wars: The Old Republic u nás vychází 20. prosince letošního roku, a už se vážně nemůžeme dočkat, až období Staré Republiky osobně navštívíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama