Detaily o inFamous 2
inFamous Novinka Detaily o inFamous 2

Detaily o inFamous 2

Milan Votava

Milan Votava

1

Poslíček Cole McGrath, který získal nadpřirozené schopnosti, se chystá znovu vtrhnout na PlayStation 3 a my vám dnes přinášíme nové informace z tohoto připravovaného dobrodružství.

Reklama

Děj chystaného inFamous 2 se bude tentokrát odehrávat v městě New Marais, což je jakési fiktivní označení New Orleans. I tentokrát čeká na Cola McGratha nové dobrodružství, během nějž bude využívat především svých schopností, které získal v prvním díle. Krom toho mu přibudou i některé úplně nové, tak například kromě skoků z budovy na budovu si tentokrát může svoji cestu vpřed postavit sám, a to pomocí obyčejných objektů, jež se kolem něho povalují. I tak však bude stále především superhrdina, který může využívat svých elektrických výbojů.

Kromě elektřiny bude Cole disponovat i velkým množstvím ručních zbraní a mnohem nápomocnější mu bude také kamarád Zeke. Ze samotného příběhu toho prozatím příliš nevíme, ale autoři již prozradili, že mají hotové veškeré cut-scény. Stejně tak se tvůrci netají informacemi o tom, že se nové město New Marais jenom hemží životem, jelikož je v něm mnohem více lidí, automobilů a detailů, které městu dodávají život.

Více informací prozatím nemáme, ale je možné, že se ještě nějaké během probíhající výstavy E3 objeví, v tom případě vás budeme ihned informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama