Detaily o multiplayeru Crysis 3
Crysis 3 Novinka Detaily o multiplayeru Crysis 3

Detaily o multiplayeru Crysis 3

Michal Burian

Michal Burian

16

Hunter Mode, Crash Site režim a New York Feed. Chybět nebude ani mech!

Reklama

EA zveřejnila nové video z Crysis 3, které představuje multiplayer, konkrétně Hunter Mode, Crash Site režim a New York Feed.

Multiplayer v Crysis 3 bude na PC podporovat 16 hráčů, zatímco na konzolích bude moci hrát 12 hráčů. Těšit se můžete celkem na 12 map, více než 30 zbraní a na 8 herních módů.

Prvním představeným režimem je Hunter Mode. V tom se stanete lovcem v Nano obleku, který stopuje a následně eliminuje všechny nepřátelské jednotky. Oproti tomu voják musí zkusit přežít tak dlouho, než ho zachrání evakuační tým.

"Ať si zvolíte jakoukoliv cestu, Hunter mód pro vás bude opravdovou strategickou výzvou, během které vám bude tlouct srdce, jak se budete snažit přežít," popisuje režim EA.

Crash Site můžete znát z Crysis 2. Na PC budou dva týmy, osm hráčů proti osmi, na konzolích pak šest proti šesti. Každý hráč má Nano oblek, před bitvou si vyberete zbraně. Týmy získávají body za držení určité oblasti pod svou kontrolou. Připravit byste se tak měli na bránění i dobývání nejrůznějších oblastí.

New York Feed je dá se říci Autolog v Crysis. Jde o dynamickou mapu New Yorku, která nabízí informace o vás a vašich přátelích. Na základě těchto informací budete získávat výzvy, abyste porazili své přátelé.

V multiplayeru nebude chybět ani mech Ceph Pinger, objevil se v singleplayeru Crysis 2.

Jak se zdá, tak to Crytek z multiplayerem myslí opravdu vážně. Již dříve se Rasmus Hoejengarrd nechal slyšet, že plánují spoustu změn, aby byl dojem z multiplayeru lepší než v případě druhého dílu. „Od počátku vývoje jsme chtěli, aby byla multiplayerová část lepší než v předchozím dílu. Vždycky se snažíme zlepšovat co jsme vytvořili a proto samozřejmě nasloucháme přáním i nářkům komunity. V případě Hunter módu jsme pro změnu usilovali o jakousi provázanost se singleplayerem.“

Další informace o multiplayeru se dozvíme již brzy.

Níže již zmíněné video. V tom producent Mike Read vysvětluje některé nové gameplay prvky v multiplayeru Crysis 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama