Detaily o násilnostech v Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Novinka Detaily o násilnostech v Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Detaily o násilnostech v Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Michal Burian

Michal Burian

18

Nejvíc zaujme jedna cutscéna, kde uvidíme, jak se doktoři snaží z břicha ženy vyndat nějaký objekt.

Reklama

Ratingová komise ESRB udělila připravovanému Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes věkové doporučení Mature, což znamená pro dospělé. Z databáze jsme se dozvěděli několik zajímavých detailů, které poodhalují násilnosti ve hře. Chybět nebude krev, intenzivní násilí, sexuální násilí a mnoho dalšího.

Jedna ze scén bude skutečně brutální, uvidíme totiž lidský trávicí trakt a spoustu krve. Jde o cutscénu, kde se doktoři snaží z břicha ženy vyndat nějaký objekt, možná bombu. Pravděpodobně jde o Paz.

Ve videu je tato scéna od druhé minuty.

Kromě toho bude ve hře zvuková nahrávka, kde si vyslechneme jak je žena sexuálně obtěžovaná nějakým mužem. Podle ESRB lze z nahrávky rozpoznat potyčku při které je strháváno oblečení a jsou slyšet slova jako “f**k” a “sh*t”. Není známo, o koho jde, ale pravděpodobně to bude opět Paz.

Nicméně, těšit se můžete i na celou řadu přestřelek, při nichž vyžijete celou řadu zbraní, od pistolí, nožů až po kulomety a výbušniny. Svou oběť budete moci eliminovat i škrcením a následným udušením. Zabít budete moci dokonce i civilisty nebo jiné vězně.

V Ground Zeroes se v kůži Big Bosse budete muset infiltrovat do tábora Omega. Jde o tajnou americkou základnu na Kubě, kde vláda zadržuje vězně, včetně Paz nebo agenta Ciphera. V zásadě jde ale pouze o prolog a tutoriál k chystanému velkému The Phantom Pain.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama