Detaily o Naval Strike DLC k Battlefieldu 4
Battlefield 4 Novinka Detaily o Naval Strike DLC k Battlefieldu 4

Detaily o Naval Strike DLC k Battlefieldu 4

Michal Burian

Michal Burian

5

Čtyři zbrusu nové mapy umístěny do Jihočínského moře budete moci stáhnout koncem března.

Reklama

Společnost Electronic Arts na oficiálních stránkách odhalila dodatečný balíček Naval Strike, který koncem března rozšíří multiplayer Battlefieldu 4 o čtyři nové mapy. Podle dánského Originu by mělo DLC vyjít 18. března pro předplatitele Premium a o dva týdny později pro všechny ostatní.

"Battlefield 4 Naval Strike díky novým mapám umístěným do Jihočínského moře ještě dále rozšiřuje ohromné možnosti námořního boje základní hry. Na tropických Ztracených ostrovech můžete prorazit havarované letadlo a zajmout rybářské vesnice. Rozsáhlá mapa Vlnolam umožňuje při infiltraci námořní základny využít ponorku a vyžaduje pohotové přesuny mezi přístavními doky a skalnatými ostrovy. Na vůbec nejrozsáhlejší vodní ploše ze všech battlefieldovských map budete kromě soupeře čelit i rozbouřenému oceánu. Během operace Mortar se zúčastníte bojů v opuštěném středisku na vrcholu útesu, který nabídne úchvatné vyhlídkové body."

"Naval Strike také přináší pět nových zbraní, obojživelné vznášedlo, deset úkolů a herní režim Carrier Assault představující poctu klasickému módu Battlefield 2142 Titan Mode."

Ještě dvě dodatečné modifikace - 3GL (granátomet pro 3 projektily) pro třídu útočník a Protiletecká mina – speciální projektil pro třídu ženista.

Naval Strike je jednou z pěti expanzí, které do léta letošního roku rozšíří Battlefield 4. Pro předplatitele Premium zdarma (50 dolarů). Koupil lze i samostatně. Dalšími čtyřmi expanzemi jsou: Second Assault, China Rising, Dragon's Teeth a Final Stand.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama