Detaily o NFS: Most Wanted – o Kinectu, Move a Vita verzi
Novinka Detaily o NFS: Most Wanted – o Kinectu, Move a Vita verzi

Detaily o NFS: Most Wanted – o Kinectu, Move a Vita verzi

Jan Kalný

Jan Kalný

10

Nové detaily o Kinectu, PS Move a PlayStation Vita verzi nových Most Wanted.

Reklama

Pakliže sledujete scénu okolo nového Need for Speed: Most Wanted, jistě víte, že studio Criterion Games již před časem oficiálně potvrdilo podporu Kinectu a PS Move. Nyní ale Matt Webster prozradil detaily, konkrétně, že pomocí Kinectu budete moci "pouze" řvát na hru příkazy pro změnu módu či pro nitro. Oproti tomu PS3 verze vám dovolí využít PSMove Racing Wheel, kde se bude orb na ovladači měnit dle toho, co se právě děje ve hře.

Orb bude sloužit i jako jakási navigace, při honičce s policejními jednotkami bude orb blikat červeně. Až se policii ztratíte tak modře. Při volné projížďce po městě zase zelenou barvou.

V druhé části rozhovoru s kolegy z Videogamer se Matt Webster zaměřil na PlayStation Vita verzi. Ta podle jeho slov bude totožná s těmi z velkých konzolí. Těšit se tak můžete na stejné automobily, totožné možnosti a samozřejmě také na úplně stejný herní svět. Ten by měl být o trochu větší než Paradise City v Burnoutech, ale zase o něco menší než v remaku Hot Pursuit.

Jediné v čem se bude Vita verze lišit, tak je multiplayer, kde bude podporovat 4 hráče, kdežto na PS3 a X360 to bude 12 hráčů.

Závěrem Webster poznamenal, že Speed Points se budou sčítat na všech verzí a je úplně jedno na čem hrajete. ci "Speed Points jsou společné, je jedno zda je získáte na Vitě, konzoli, PC nebo Androidu či iOS. Všechny body se budou sčítat, abyste mohli soutěžit s přáteli,ci " dodal Webster.

Níže ještě první dva obrázky z Vita verze NFS: Most Wanted.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama