Detaily o nových mapách a dalších novinkách do Battlefieldu 1
Battlefield 1 Novinka Detaily o nových mapách a dalších novinkách do Battlefieldu 1

Detaily o nových mapách a dalších novinkách do Battlefieldu 1

Michal Burian

Michal Burian

20

Čtyři nové multiplayerové mapy, francouzská armáda, dvě nová ocelová monstra, mód a zbraň.

Reklama

První placený dodatečný balíček do Battlefieldu 1 je za dveřmi, vyjde v březnu letošního roku, jmenuje se They Shall Not Pass. Do dnešního dne jsme věděli, že přidá do multiplayeru nové mapy a hlavně francouzskou armádu. Ta z nepochopitelných důvodů v původním Battlefieldu 1 chybí. Dnes se dozvídáme další detaily.

Mapy budou celkem čtyři a vypadají poměrně zajímavě. Společně s novými mapami se v Battlefieldu 1 objeví nový mód pojmenovaný Frontlines a možnost ovládat dvě nová ocelová monstra. Pojďme se na vše postupně podívat:

Čtyři nové multiplayerové mapy

Verdun Heights - Úvodní dělostřelecká palba bitvy u Verdunu způsobila masivní lesní požáry, ve kterých se bojující strany střetnou o nadvládu. Bitva se povede směrem vzhůru k obří verdunské pevnosti. Rozpoutá se zoufalý zápas o každý metr prostoru, na který soustavně dopadá déšť dělostřeleckých nábojů. Ďábelská verdunská výheň polyká i ty nejstatečnější.

Fort Vaux - Vůbec první velký boj uvnitř některé z pevností první světové války se odehrává v temném podzemí pod Fort Vaux. V labyrintu ochozů a vlhkých kamenných chodeb se Němci a Francouzi snaží vzájemně zničit pomocí granátů, pušek, bajonetů a plamenometů. Hlídejte si záda!

Soissons - Zažijte jednu z největších tankových bitev 1. sv. války. Desátá francouzská armáda se s pomocí tanků Saint Chamond pokouší znovu obsadit Soissons. Malebná krajina francouzského venkova se stává dějištěm mnohahodinové bitvy s nasazením letadel, tanků i pěchoty. Válečnou vřavu přehluší snad jedině bouře.

Rupture - Potřeba obsadit mosty přes řeku Aisne nutí francouzské oddíly vydat se zpět na bojiště, kde mezi vraky z předchozích tankových bitev prorůstají vlčí máky. Labyrint ocelových kolosů přitom představuje ideální místo k nastražení léčky. Zatímco slunce zapadá nad Fontenoy, válečné ohně začínají znovu hořet.

Nový herní mód: Frontlines

Unikátní kombinace módů Rush a Conquest, ve které na aktivní válečné frontě bojujete o vzájemně propojené kontrolní body. Oba týmy bojují vždy o jeden z kontrolních bodů a po jeho obsazení se akce přesouvá na novou lokalitu. Pokud se vám podaří obsadit nepřátelskou základnu, nastává boj o telegrafická stanoviště s obránci a útočníky ve stylu Rush.

Nová ocelová monstra

Char 2C - Vjeďte na bojiště v novém bojovém kolosu Char 2C. Tento těžký tank, vycházející z reálného francouzského modelu, může zvrátit průběh jakékoli bitvy.

St. Chamond - byl jedním z nejsilněji vyzbrojených spojeneckých tanků. Ovládněte bojiště s tímto pozoruhodným strojem francouzské výroby.

Elitní třída Trench Raider

Vydejte se neohroženě do bezprostřední blízkosti nepřítele za pomoci nové elitní třídy Trench Raider. Tento zákopový specialista bude budit hrůzu nejen svojí palicí a zásobou granátů.

Nová stacionární zbraň

Obléhací houfnici může podobně jako polní dělo ovládat jeden pěší voják. Tato nová stacionární zbraň poskytuje podporu nepřímou dělostřeleckou palbou stejně jako minomety a dělostřelecké zbraně vozidel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama