Detaily o nových mapách a obsahu Battlefield 4: Final Stand DLC
Battlefield 4 Novinka Detaily o nových mapách a obsahu Battlefield 4: Final Stand DLC

Detaily o nových mapách a obsahu Battlefield 4: Final Stand DLC

Michal Burian

Michal Burian

24

Navíc nové screenshoty z mrazivého Ruska.

Reklama

Během následujících týdnů vyjde závěrečné DLC pro Battlefield 4. Nový obsah by měl hráčům vydržet do příchodu Battlefield: Harline. Přestřelky policistů se zločinci od Visceral Games jsou naplánovány na začátek příštího roku.

Dodatečný balíček Final Stand přinese do Battlefieldu 4 čtveřici nových map zasazených do mrazivého Ruska, kde bude kladen velký důraz na intenzivní boje zaměřené na pěchotu a experimentální zbraně. V multiplayerových bitvách budete bojovat v odlišných lokalitách. Mapa Operation Whiteout se odehrává na Sibiři, zatímco Hammerhead se točí kolem ponorkové základny, Hangar 21 vás zase zavede na vojenskou tajnou základnu a Giants of Karelia je velká mapa s továrnou na zbraně.

Když už jsme u těch zbraní a vybraní, tak ty budou vskutku experimentální a ve stylu sci-fi. Nově se budete moci spolehnout na stroj HT-95 Levkov, který se dokáže pohybovat ze strany na stranu a zároveň bombardovat nepřátele, Rorsch MK-1 je zase mocná zbraň, nad kterou bude slintat každý voják, a nakonec tu máme Battle Pickup XD-1 Accipiter umožňující vám kontrolovat bojiště hezky z ptačí perspektivy. DICE nezapomněli ani na gadgety, velkým lákadlem má být Target Detector. Ten si připevníte na zbraň a bude vám automaticky detekovat nepřítele. Takový DS-3 se zase pochlubí možností zmást protivníka, na jeho mini-mapě/radu se objeví falešné body.

Battlefield 4: Final Stand DLC v současné době testují hráči s přístupem do programu Community Test Environment.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama