Detaily psích známek v Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka Detaily psích známek v Battlefield 3

Detaily psích známek v Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

15

DICE na oficiálním Battlefield blogu zveřejnili detaily o dynamickém systému psích známek.

Reklama

Psí známky se v této sérii objevily poprvé v Battlefield 2142 a pokračují i v chystaném díle, kde budou značně vylepšeny. Tvůrci tvrdí, že psí známky budou jakousi osobní vizitkou každého hráče a především budou mít mnohem větší váhu, než v předešlých dílech.

"Když jsme psí známky představily poprvé, tedy v Battlefieldu 2142, okamžitě bylo znát, že jsme osobní souboje s noži proměnili v něco nového a především mnohem osobnějšího. V Battlefield 3 budou hráči podle psích známek ihned vědět, jak si protivník vede v souboji jeden na jedno s nožem," prozradil Alan Kertz, hlavní multiplayerový designer.

"Na psích známkách v Battlefield 3 nenajdete pouze vaše jméno. Máme stovky psích známek, které se mohou stát vaší osobní vizitkou. Pokaždé když někoho zabijete, tak mu zároveň ukážete své známky. Je to vaše vizitka – je to způsob, kterým se budete chlubit. Dynamické známky zajistí, aby každý věděl, jak jste dobrý s nožem, s jinou zbraní, v nějakém válečném stroji…. Zkrátka jde o jedinečnou možnost jak ukázat svůj osobní herní styl," řekl Kertz.

Pokud se ptáte jak získat psí známky v Battlefield 3 od svého protivníka, tak existuje velmi zajímavý způsob. Stačí si vybrat nůž, nepozorovaně se dostat zezadu k nepříteli a bez milosti ho kuchnout do zad. Za tuhle stealth parádu získáte jeho psí známky, s nimiž se můžete vychloubat.

V DICE si myslí, že díky těmto novým možnostem získá hra dynamickou vizuální atmosféru a zároveň povzbudí hráče, aby potichu zabíjeli. "Jde o riskantní krok, zabít protivníka zezadu není vůbec jednoduché. Musíte být lstiví a také stateční," dodává Kertz.

Zapomenout nemůžeme ani na novou technologii animací, kterou si švédské studio DICE vypůjčilo od tvůrců fotbalové FIFY. Ano, právě díky této technologii budou souboje jeden na jednoho s nožem mnohem působivější, alespoň si to myslí vývojáři.

Jedno takové lstivé a zákeřné zabití můžete vidět v nedávném gameplay videu:

Battlefield 3 vyjde v Evropě 28. října pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Oficiální beta by měla odstartovat v září. Pokud máte o Battlefield 3 zájem, využijte naší exkluzivní nabídku. V našem obchodě Xzone.cz za předobjednávku získáte jedinečný dárek - Skutečnou (nikoli in-game) armádní psí známku s Vaším jménem, přezdívkou a logem hry Battlefield 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama