Detektivka Arsene Lupin – Once a Thief má datum vydání
i Zdroj: Microids
Novinka Detektivka Arsene Lupin – Once a Thief má datum vydání

Detektivka Arsene Lupin – Once a Thief má datum vydání

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Počátky lupiče gentlemana prožijeme už v říjnu.

Reklama

V květnu tohoto roku byla oznámena hra podle detektivní knižní série Arsene Lupin od francouzského spisovatele Maurice Leblanca. Stojí za ní studio Blazing Griffin, autoři několika her podle Sherlocka Holmese, a stejně jako jejich předchozí tituly i tento vydává francouzská společnost Microids. Právě ta nyní na Twitteru oznámila datum vydání.

Dozvěděli jsme se tak, že Arsene Lupin – Once a Thief dorazí už 17. října tohoto roku, tedy přibližně za měsíc. Míří na všechny myslitelné platformy: PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series X|S i Nintendo Switch.

Připomenu, že ve hře prožijeme počátky tohoto lupiče gentlemana, ale kromě něj si zahrajeme také za stranu zákona – inspektora Ganimarda. Jakožto Lupin budeme řešit hádanky, měnit převleky a snažit se přechytračit policii. V roli Ganimarda už půjde o klasičtější detektivku, kde budeme hledat důkazy, vyslýchat podezřelé a vytvářet dedukce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama