Novinka Fotorealistická adventura Empire of the Ants vás vezme do světa mravenců

Fotorealistická adventura Empire of the Ants vás vezme do světa mravenců

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra využívá Unreal Engine 5.

Reklama

V poslední době aktivní vydavatelství Microids představilo další chystaný titul s názvem Empire of the Ants. Ve hře se stanete mravencem, prostřednictvím kterého budete z pohledu třetí osoby prozkoumávat rozlehlý a pestrý hmyzí svět. Autoři z francouzského studia Tower Five se na poli zasazení inspirovali stejnojmennou knižní předlohou od spisovatele Bernarda Werbera.

Z pohledu hratelnosti by kromě průzkumu prostředí měly hrát prim souboje s dalšími hmyzími druhy a využívání mechanik z žánru strategií. Za pozornost má stát také přítomnost různých ročních období a příběhové pozadí, ve kterém budete vést k prosperitě svou mravenčí kolonii.

Vývojáři dále vyzdvihují grafiku, která má dle jejich slov přinést díky využití Unreal Enginu páté generace fotorealistický zážitek. Výše v náhledu se můžete podívat na první ukázku. Empire of the Ants vyjde v průběhu příštího roku na PC (Steam) i konzole.

Fotorealistická adventura Empire of the Ants vás vezme do světa mravenců
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama