Deus Ex DLC nabídne novou bitvu s bossem
Deus Ex: Human Revolution Novinka Deus Ex DLC nabídne novou bitvu s bossem

Deus Ex DLC nabídne novou bitvu s bossem

Michal Burian

Michal Burian

9

Eidos Montreal odhalil, že do nadcházejícího DLC Missing Link vytvořil novou bitvu s bossem, která nebude tak frustující.

Reklama

Dodatečný obsah Missing Link nabídne pět hodin nové herní zábavy a na konci příběhu rovněž novou bitvu s bossem, kdy si hlavní hrdina Adam bude muset poradit s protivníkem bez augmentací.

"Na konci DLC máme bitvu s bossem, která je úplně jiná a není frustrující jako bitvy v Deus Ex: Human Revolution," prozradil producent Paul Kruszewski britskému Eurogameru. "Bosse nemůžete ani zabít. Můžete ho eliminovat zdálky, aniž by si vás všimnul, což bude mnohem větší výzva, než standardní bitvy s bossem v původní hře."

Pro úplnost dodejme, že bitvy s bossem v Deus Ex: Human Revolution vytvořilo externí studio Grip Entertainment, které se podle nejnovějších informací se sérií Deus Ex seznámilo, až když dostalo za úkol vytvořit bitvy s bossem do původní hry.

Bitvy s bossem v Deus Ex: Human Revolution si vysloužily kritiku za frustrující obtížnost, kdy se nezaměřovaly na samotnou akci hry a nutily hráče využít stealth schopností.

„Poté, co je Adam mučen agenty Belltoweru a zbaven funkčních augmentací se musí hrdina spolehnout na své lidské schopnosti a dovednosti, aby unikl ze strašidelné lodě, která si to míří do neznámé lokace. Během soubojů o svůj holý život poodkrývá další vlnu konspirací, kterou nikdy nečekal,“ popisuje nadcházející DLC oficiální tisková zpráva.

Dodatečný přídavek Missing Link vyjde v říjnu aktuálního kalendářního roku pro PC, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama