Deus Ex: Human Revolution je hlavně PC hra
Deus Ex Novinka Deus Ex: Human Revolution je hlavně PC hra

Deus Ex: Human Revolution je hlavně PC hra

Michal Maliarov

Michal Maliarov

39

Vývojáři nás ujišťují, že nebyla PC verze nadcházejícího hitu Deus Ex v žádném případě odfláknutá. Ba co více, titul by se měl hrát primárně na PC.

Reklama

V nedávném rozhovoru pro GameSpy nás Eidos a Nixx, vývojáři PC verze, ujistili, že nebude Deus Ex: Human Revolutions na PC nic jiného, než verze, kterou si pro hraní musíme vybrat. Proč tomu tak je? Šéf studia Jurjen Katsman nám to vysvětlil.

„Tak především, studio Nixx vyvinulo DirectX 11 render, který PC verze využívá, když je potřeba,“ řekl Katsman. „Přidali jsme některé pěkné efekty, které uvidíte v případě, že váš hardware DirectX 11 podporuje. Jedná se například o vyhlazování nerovností v reálném čase, vylepšenou metodu stínování Ambient occlusion, rozmazávání obrazu či hloubkovou ostrost. Také jsme přidali podporu AMD Eyefinity (několik monitorů) a 3DHD. Samozřejmostí bylo přizpůsobení uživatelského rozhraní klávesnici a myši, a tedy možnost si jej plně přizpůsobit.“

Katsman dodal, že je to právě PC verze, kterou by si hráči měli vybrat, pokud chtějí ultimátní Deus Ex zážitek.

„Všichni v Nixx si myslíme, že má PC verze jednoznačně navrch. To, co s ní dostanete, tedy skvělé 3D efekty, jemnější rozlišení, jasnější obraz, stabilní snímky či pohodlné ovládání díky klávesnici a myši, to vše z ní dělá zcela jasnou volbu,“ dodal.

Deus Ex: Human Revolution vychází za necelé dva týdny, 26.srpna letošního roku, na PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama