Deus Ex: Mankind Divided doprovodí artbook, komiksy a kniha
Deus Ex: Human Revolution Novinka Deus Ex: Mankind Divided doprovodí artbook, komiksy a kniha

Deus Ex: Mankind Divided doprovodí artbook, komiksy a kniha

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Publikace se přitom zaměří na celé Deus Ex Universe, takže se budou dotýkat i událostí Human Revolution.

Reklama

Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided na Comic-Conu oznámili, že spolupracují s Titan Books na tvorbě nových komiksů z univerza Deus Ex a také na plnohodnotném artbooku, který se zaměří nejen na Mankind Divided, ale i Human Revolution.

Tento artbook bude zřejmě k dostání samostatně, ne jako součást sběratelské edice. Její finální podobu zatím neznáme, ale v nedávno spuštěném hlasování komunity o obsah sběratelky byl jen mini artbook, který se pravděpodobně zaměří výhradně na Mankind Divided.

V přípravě je také nová kniha, která bude zasazená mezi události Human Revolution a Mankind Divided. Na svědomí ji má spisovatel James Swallow, autor knih ze světa Star Treku, Warhammeru nebo Hvězdné brány a zároveň autor předešlých knih Deus Ex s podtituly Fallen Angel a Icarus Effect. Stojí za to upozornit na to, že Fallen Angel je od prosince k dispozici zdarma.

Nové publikace se tedy nezaměří pouze na časové období Mankind Divided a pokryjí celé Deus Ex Universe zahrnující Mankind Divided i Human Revolution. Do Deus Ex Universe technicky vzato spadá i mobilní The Fall, jenž se později dočkal mizerné předělávky na PC, ale mám takový pocit, že na tenhle nezdar všichni raději zapomenou.

Data vydání komiksů, artbooku a knihy zatím neznáme, ale dá se očekávat, že se jich dočkáme někdy v průběhu roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama