Deus Ex: Mankind Divided vyjde 23. února
Deus Ex Novinka Deus Ex: Mankind Divided vyjde 23. února

Deus Ex: Mankind Divided vyjde 23. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Bonusy za předobjednávku si tentokrát dokonce budete moci vybrat a pokud předobjednávky dosáhnou stanoveného množství, hru si můžete zahrát o čtyři dny dříve. <strong>+ obsah sběratelské edice.</strong>

Reklama

Na oficiálním Twitter účtu Deus Ex se v průběhu dneška objevila zpráva, že dnes dojde k oznámení konkrétního data vydání Deus Ex: Mankind Divided. Brzy na to účet PlayStationu oznámil, že datem je 23. únor 2016.

Spolu s datem vydání, které platí pro všechny platformy a snad i pro všechny regiony, došlo k odhalení jedné zajímavosti, a to možnosti zvolit si, jaké bonusy za předobjednání hry vlastně dostanete.

Pokud si Deus Ex: Mankind Divided předobjednáte, dostanete možnost výběru z několika bonusů, které jsou rozdělené do několika tříd. První třída zahrnuje více drobných DLC, přičemž nově zveřejněné video naznačuje, že půjde o různé vybavení Adama Jensena.

Druhá třída už je zajímavější, protože nabízí digitální artbook nebo ukázku soundtracku, a třetí třída se má pochlubit exkluzivní misí, kterou můžete omrknout díky novému traileru. Video ukazuje i čtvrtou třídu zahrnující komiks nebo knihu v digitální podobě.

Díky tomu si můžete nabídku předobjednávkových bonusů, které dostanete, přizpůsobit, a čím větší bude počet předobjednávek, tím více mžoných bonusů bude na výběr. Jakmile počet předobjednávek dosáhne stanovené hladiny, každý, kdo si nový Deus Ex předobjednal, dostane vybraný bonus z každé třídy a navíc možnost zahrát si hru o čtyři dny dříve.

Je to upřímně řečeno docela vychcaná taktika, jak lidi donutit k předobjednávkám, ale osobně věřím, že bude účinná. Kromě toho možnost zvolit si, co vlastně člověk za předobjenání dostane, nemusí být od věci.

Navíc došlo k odhalení dlouho očekávané sběratelské edice. Ta nakonec zahrne steelbook, sošku Adama Jensena a artbook o 48 stranách. Součástí sběratelky budou i všechny odměny z výše popsaného předobjednávkového programu, který mimochodem nese název Augment Your Pre-Order.

Hru předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama