Diablovka Victor Vran od tvůrců Tropico se dočká Early Access programu
Victor Vran Novinka Diablovka Victor Vran od tvůrců Tropico se dočká Early Access programu

Diablovka Victor Vran od tvůrců Tropico se dočká Early Access programu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2

Bulharské akční izometrické RPG nabídne kolem léta prvním nedočkavcům pořádně akční masakrování monster. Později hra bude i na dosud nespecifikované konzole.

Reklama

Haemimont Games, bulharský tým stojící za sérií Tropico nebo hrou Omerta: City of Gangsters, zveřejnil nové informace o své RPG prvotině Victor Vran. Do titulu, nabízejícího rozsáhlé množství možností, jak zdevastovat hordy nepřátel, které proti vám pošle, se budou první hráči moct v rámci Steam Early Access vrhnout několik týdnů před samotným vydáním.

Jak už je déle známo, Victor Vran nabídne spoustu způsobů jak hru hrát ve formě velkého množství zbraní, stylů boje a editoru komb. A to vše i v kooperativním či kompetetivním multiplayeru. Inspirace tituly jako Diablo nebo Sacred je na nově zveřejněných gameplayích opravdu znát, je tedy otázka, zda nepůjde jen o dalšího řadového klona, jenž rychle zapadne a zůstane zapomenut (podobně jako například maďarský Incredible Adventures of Van Hellsing).

Spuštění Early Access a později i samotné vydání hry je zatím plánováno na období kolem začátku léta, podobně jako oznámení dalších platforem, na které by se titul kromě PC měl podívat.

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama