DICE jsou hrdí na singleplayer v Battlefieldu 4
Battlefield 4 Novinka DICE jsou hrdí na singleplayer v Battlefieldu 4

DICE jsou hrdí na singleplayer v Battlefieldu 4

Michal Burian

Michal Burian

56

"Víme, že existuje spousta lidí, kteří hrají kampaň pro jednoho hráče, aby se lépe připravili na multiplayer."

Reklama

V aktuálním čísle papírového časopisu Game Informer se Magnus Troedsson, viceprezident DICE, rozpovídal nejen o využití Kinectu u Xbox One verze Battlefieldu 4, ale také o singleplayerové kampani. Dostal totiž otázku, zda střílečka zaměřena na multiplayer potřebu hru pro jednoho hráče.

Troedson odpověděl, že jsou na singleplayerovou část pyšní a bavilo je na ni pracovat. Kampaň dokonce považují za zajímavou v každé hře. "Víme, že existuje spousta lidí, kteří hrají kampaň pro jednoho hráče, aby se lépe připravili na multiplayer."

Zároveň dodal, že příprava kampaně je velmi náročná, a to nejen po časové, ale i finanční stránce. Je tedy otázkou, zda v budoucnu nevznikne nějaký velký Battlefield čistě orientovaný pouze na multiplayer.

Jaký názor na to máte vy? Považujete singleplayer u těchto stříleček za nutný? Já osobně hraju raději hru pro jednoho hráče a vychutnávám si příběh. Až pak jednou za čas zapnu multiplayer.

Battlefield 4 vyjde v Evropě 1. listopadu letošního roku na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Next-gen verze budou k dostání zároveň s uvedením PS4 a Xbox One na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama