DICE plánuje demo Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka DICE plánuje demo Battlefield 3

DICE plánuje demo Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

10

Aby si hráči mohli vyzkoušet, zda jim nová střílečka od švédského studia poběží na PC.

Reklama

Když se Richard Berry, redaktor webu Xboxer360, setkal s Patrickem Bachem z DICE, nezapomněl se ho zeptat, zda plánují před vydáním plné verze zveřejnit demoverzi očekávané střílečky Battlefield 3. Bach mu odpověděl "Ano", tedy že to mají v plánu.

Jak bude demo vydané, prozatím nikdo neví. Je dost možné, že se bude jednat o otevřenou multiplayerovou betu, která dobře posloužila před vydáním nového Medal of Honor.

Určitě je dobře, že Electronic Arts chtějí vydat demoverzi Battlefieldu 3. Počítačoví hráči si tak budou moci vyzkoušet, zda jim hra bez problému půjde a společně s majiteli konzole PS3 nebo X360 se mohou rozhodnout, jestli si hru koupí.

Battlefield 3 vyjde v listopadu aktuálního kalendářního roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Znamená to tedy, že se střetne s novým Call of Duty, jež nebylo prozatím oznámeno.

Závěrem pro vás máme ještě speciální video, na němž je nahráno pozadí, které vám změní uživatelské prostředí Xboxu 360 nebo PlayStationu. Na videu si můžete všimnout různých vojenských vozidel, včetně tanku T-90-Panzer, BMP nebo ruské mobilní protiletadlové zbraně zvané Tunguska.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama