DICE přiblížilo nové mapy v balíčku Battlefield 4: Naval Strike
Battlefield 4 Novinka DICE přiblížilo nové mapy v balíčku Battlefield 4: Naval Strike

DICE přiblížilo nové mapy v balíčku Battlefield 4: Naval Strike

Michal Burian

Michal Burian

31

Spousta ostrůvku, jeskyně u vodopádu, základna v horách nebo dřevěné chatky.

Reklama

Švédské studio EA DICE pokračuje v postupném rozšiřování multiplayerové části first-person střílečky Battlefield 4. Již 25. března si členové programu Premium budou moci stáhnout balíček Naval Strike, ostatní hráči 8. dubna. V DLC se boje na čtyřech mapách přesunou na moře.

Konkrétně do Jihočínského moře. První novou mapou bude Lost Islands s havarovaným letadlem zhruba uprostřed mapy. Cílem je udržet kontrolu nad vrakem. Lokalita obsahuje několik malých ostrůvků, mezi nimiž můžete cestovat pomocí člunů (včetně nového vznášedla), a jeskyni u vodopádu, která poslouží jako dobrý kryt před hlídkujícími loděmi a vrtulníky.

Druhou mapou bude Nansha Strike s několika základnami, ke kterým se protivník bude snažit dostat z vody. V centrální oblasti je spousta krytů pro pěchotu. Na člunech si dávejte pozor na malé řeky, které představují smrtelnou past.

Těsné boje si budete užívat na mapě Wave Breaker se základnami ukrytými v horách. Na člunech můžete zaútočit širokými vodními kanály. Funkce Levolution například vypne světla na základně, přesune ponorky nebo zablokuje kanály zavřením vodních vrat.

Ráj na dovolenou s dřevěnými chatkami a okolními ostrůvky se promění ve válečnou zónu v Operation Mortar. Na vrcholku hor se nachází pevnost poskytující dobrý přehled o celkovém dění na mapě.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama